Kayseri Erciyesspor Gökhan YILDIRIM İle Sözleşme İmzaladı
PTT 1.Lig'de 12.sırada bulunan Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör İbrahim Uzunca'dan boşalan teknik direktör koltuğuna Gökhan YILDIRIM getirildi. YILDIRIM ile 2 yıllığına anlaşan Kayseri Erciyesspor'da imza tören dün düzenlendi.
Kayseri kulübünün kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Başkan Ziya Eren ve yöneticiler katıldı. Resmi sözleşmeye imza atan deneyimsiz teknik adam her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti.
İmza töreninde Başkan Ziya Eren ve Gökhan YILDIRIM basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
Eren, " Bugün ligde geldiğimiz noktadan memnun olmadığımız için yeni bir arayış içine girmiştik. Kayseri Erciyesspor kulübü olarak bugüne kadar bir çok teknik adamla görüştük.Fakat bir teknik adam dışında hiçbir teknik adam, kulübümüzün içinde bulunduğu zor şartlarda çalışmak istemedi. Öncelikle camiamızın bunu bilmesini isterim. Sayın Gökhan YILDIRIM le 3 günden beri oturduk ve konuştuk. Özellikle kendisi ile yaptığım görüşmeden çok etkilendim. Camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Sn.Gökhan YILDIRIM'a da başarılar diliyorum."
Gökhan YILDIRIM ise Başkanın nazik sözleri için kendisine teşekkür etti. Deneyimsiz teknik adam; " Burası benim ilk yuvam. Teknik direktörlük kariyerimde hedeflerim büyük. O sebeple Başkanın teklifini düşünmeden kabul ettim. Kayseri Erciyesspor şu an kendisine yakışmayan bir noktada. Bu kulüp Süper Lig'de olmalı. Tabi bu hedeflere ulaşmak kolay değil. Bu dakikadan itibaren bu vizyon eşliğinde çalışmalara başlayacağız." dedi.
Basın mensuplarının mali durumu sormaları üzerine YILDIRIM, "Sadece bizim kulübümüzün değil, Türkiye'deki bütün kulüplerin mali durumunda sıkıntılar var. Şu anda bu sıkıntıları aşmanın yolu başarı olarak gözüküyor ve ben bunu sağlayabileceğime eminim." şeklinde konuştu.
Basın toplantısının ardından fotoğraf çekimi yapıldı ve tören sona erdi.