Sağolasın kardeşim , şu anda takımda çok sayıda regen oyuncum oldu. Bunların bir kısmı altyapıda bir kısmı da As takımda. Kadroda yeteri kadar şans bulamasalar da altyapımızın ve antreman tesislerimizin göndereceğimiz kulüplerden daha kötü olmadığı sürece kiralık göndermeyi de düşünmüyorum bu isimleri. Gelişeceklerse de bizde gelişsinlerYa da kilit oyuncu olarak oynatacaz diyip kiralık teklifler geliyor bazen o zaman göndermeyi düşünürüm .. Bu ligde gelir olayları gerçekten çok düşük. Acaba ilerleyen zamanlarda ödüllerde de lig itibarı ile alakalı olarak artış oluyor mu ,bir bilgin var mı ?
Sağolasın kardeşim ..Teşekkür ettimOğul müthiş gelişiyor. İlk profili ve şimdiki profili arasında şimdiden müthiş gelişme var , 16 yaşından beri ,ilk sözleşme imzaladığımızdan beri yani , sürekli oynatıyorum . Geçen seneki kötü performansı bazı maçlarda sorun yaşatsa da inadına oynatacağım
Kimin oğlu
Özel ilgi gösteriyorum kardeşim zaten , evde de uyarıyorum kendisini
Teşekkür ederim ..
Öncelikle hoşgeldin diyorum. Takipçilerimizi sahaya indirebildiysek ne mutlu bize![]()
Takıma katılan regenlerin gelişimi olsun, bizim çocuğun gelişimi olsun herşey yolunda. Stad olayı da 10 bin kişilik fakat ileride maçların doluluk oranı ile alakalı olarak geliştirme olacağını düşünüyorum.

Ya da kilit oyuncu olarak oynatacaz diyip kiralık teklifler geliyor bazen o zaman göndermeyi düşünürüm .. Bu ligde gelir olayları gerçekten çok düşük. Acaba ilerleyen zamanlarda ödüllerde de lig itibarı ile alakalı olarak artış oluyor mu ,bir bilgin var mı ?
Kimin oğlu