Quote Originally Posted by devilshand View Post
stadyum hayırlı olsun abi
performans olarak oyunculardan beklediğini aldığın sürece bence sıkıntı yok
regenler alt yapı gerçekten iyi bir oluşum içerisindeyiz ah şu yayın geliri filan biraz yüksek olsa
o zaman parada güzel gelecek avrupada da artık hani bizde öyle gelip geçici olmadığımızı göstermek gerek
Sağolasın kardeşim , şu anda takımda çok sayıda regen oyuncum oldu. Bunların bir kısmı altyapıda bir kısmı da As takımda. Kadroda yeteri kadar şans bulamasalar da altyapımızın ve antreman tesislerimizin göndereceğimiz kulüplerden daha kötü olmadığı sürece kiralık göndermeyi de düşünmüyorum bu isimleri. Gelişeceklerse de bizde gelişsinler Ya da kilit oyuncu olarak oynatacaz diyip kiralık teklifler geliyor bazen o zaman göndermeyi düşünürüm .. Bu ligde gelir olayları gerçekten çok düşük. Acaba ilerleyen zamanlarda ödüllerde de lig itibarı ile alakalı olarak artış oluyor mu ,bir bilgin var mı ?

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Stadyum hayırlı uğurlu olsun.Şampiyonluk içinde tebrikler hocam.Oyuncuları A takıma monte etmeyi başarırsan çok güzel olur.Oğlan olayını da ilk defa gördüm ama oyuna dahada bir zevk katacağı belli.Oğlanın profilde fena değil iyi geliştirirsin sen onu
Sağolasın kardeşim ..Teşekkür ettim Oğul müthiş gelişiyor. İlk profili ve şimdiki profili arasında şimdiden müthiş gelişme var , 16 yaşından beri ,ilk sözleşme imzaladığımızdan beri yani , sürekli oynatıyorum . Geçen seneki kötü performansı bazı maçlarda sorun yaşatsa da inadına oynatacağım

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
Soyada bak sen ona özel ilgi mi gösterecen hocam
Kimin oğlu Özel ilgi gösteriyorum kardeşim zaten , evde de uyarıyorum kendisini

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
Her şey güzel hocam
Teşekkür ederim ..

Quote Originally Posted by Masuka View Post
Merhabalar,

Forumdaki ilk mesajımı,kariyerinize atıyorum. Üye olmadan önce de takipçinizdim. Takımı aldığınız nokta ve şu an getirdiğiniz yer dikkat çekici. Son gelişmelerden sonra daha da başarılı olacağınızdan şüphem yok. Yeni stat hayırlı olsun bu arada. Gelişmeleri ilgiyle takip edeceğim bundan sonra da.
Öncelikle hoşgeldin diyorum. Takipçilerimizi sahaya indirebildiysek ne mutlu bize
Takıma katılan regenlerin gelişimi olsun, bizim çocuğun gelişimi olsun herşey yolunda. Stad olayı da 10 bin kişilik fakat ileride maçların doluluk oranı ile alakalı olarak geliştirme olacağını düşünüyorum.