Tıklıyorum fakat bişe değişmiyor. Sonrasın da mevkiye tıklıyorum yine bozuluyor.
http://i.hizliresim.com/a35lW2.jpg
Takımı dizdikten sonra dene bir de.
Değişen bişe olmadı. http://i.hizliresim.com/lj74Yg.jpg
Mevkiye tıklayınca bu sefer solda ki oyuncu rolleri karışıyor. Bi türlü düzelmedi gitti.
http://i.hizliresim.com/YkBLyj.jpg
Edit: En son çare oyunu kaldırıp yeniden yükledim halloldu
Last edited by Adana Demirspor : 28.Şubat.2016 at 14:26
Taktik tahtasının diziliş kısmındaki kare oyuncu görünümünü fm 2015 teki gibi forma haline getirmek mümkün mü? Kare görünüm çok kötü oyuncular birbirine giriyo. Tema kullanmak istemiyorum. Taktik ekranında dediğim şey değişsin yeterli.
Arkadaşlar yeni oyun açarken tüm ligleri seçiyorum ve toplam oyuncu sayısı 120bin civarı oluyor. Sistemim şöyle;
AMD A10-7870K Radeon R7,12 Compute Cores 4C+8G 3,90 GHz
8,00 GB
Tahmini oyun hızı yarım yıldız oluyor. Oyun çok yavaş ilerler mi sizce ?
Sistemim kaç lig ve oyuncuyu kaldırır tahmini ?
Merhabalar arkadaşlar, eğer mesajımı yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın lütfen. Oyunu almak istiyorum da acaba şu sıralar internette yada vs.. yerlerde indirimli alabileceğim bi yer var mıdır?
Yarı-profesyonel bir takımın Profesyonel takıma geçiş süreci nasıl oluyor? Başarılı olunması ile bir alakası var mı ya da bizim bunun için yapacağımız özel birşey var mı?
Bu oyunda forvetlerime gol attıramıyorum veya forvetlerim gol atarsa çok ofansif bir taktik olduğundan ligde vs. sorun yaşayamıyorum. Netten birçok taktiği vs. takip edip kullanıcı yorumlarını nedir ne değildir okuyorum ve genellikle Sahte Forvet ve Yardımcı Forvet destek oynattıklarını görüyorum, 3 forvet koysa da böyle 2 veya tekte de böyle nedense kimse Yaratıcı Forvet, Fırsatçı Golcü kullanmıyor, Komple Forvet bile nadir, Pivot deseniz hiç yok, önceki serilerde hep komple-yaratıcı veya piyot-yaratıcı(fırsatçı) forvet oynatırdım gol konusunda sorun da yaşamazdım, siz ne diyorsunuz genel fm 16 sorunu mu yoksa benim taktiklerde mi bi sorun var?
mevki/rol/göreve tıklıcaksın önce daha sonra shift veya ctrl ikisinden birine basıp sağdaki mevki yazan yere tıklıcaksın. @Adana Demirspor
takımların borçlarını transfer bütçesinden ödeyebilsek ne güzel olurdu. gsyi oynuyorum 7 yıl falan ilerledim. wonderkid regen oyuncuları genie scout yardımıyla 3 e 5 aldım. 20 30 a satarak takımın mali durumunu düzelttim. transfer bütçem 400 MN falan. ama takımın borcu var onu ödeyebilme özelliği ekleyebilrler mi oyun editörleri. site yöneticilerimiz bu konu hakkında ne düşünürsünüz.
Maçlarda attığım golden sonra hemen gol yiyorum. Bi kere değil onlarca kez başıma geldi.
Genelde beraberliği bulduğum maçlarda oluyor.
Sizi de böyle bişe oluyor mu?
VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet gözüküyor, ama maç içinde taktiğe girdiğimde tekrar yeni model kare şeklinde gözüküyor, panellerden geçmiş serilerinkini attım ancak orayı halledemedim.
Eğer oyunun diğer skinleri ile oynuyosan da şu adresten istediğin base skini indir, benim verdiğim dosyadaki panel kısmını öteki skin dosyalarına atarsan da olur, benim verdiğim siyah temanın içine uygulanmış hali.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Gözlemcilerimi ülkelere yollayamıyorum. http://i.hizliresim.com/D22VPy.jpg
Gözlemcileri ülkelere yollayacagım fakat gönderecegim ülkeyi seçemiyorum. Sorumluluklar kısmından ben kendımı seçmeme rağmen aktif olmuyor.
Acaba uptade sonrası genel bir hata mı ? Hatta gözlemci raporlarını silmeye kalktıgımda silemiyorum. Başına böyle bişe gelen var mı ?
Edit: Hallettim.
Last edited by Adana Demirspor : 08.Mart.2016 at 02:28
Peki,kendi çocuğumuzu alt yapıdan ne yapınca çıkarabiliyorduk?Vardı böyle bir konu ancak bulamadın,becereksiz zamanıma denk geldi sanırım.
FMC modunda oluyodu ve kart gibi bişey satın alman gerekiyo diye hatırlıyorum.
Bi de şöyle bi video var olayın bugu falan galiba. https://www.youtube.com/watch?v=AxKXQMxXR1I
diğer skinlerde bu arkadaşımızınki gibi bende şu taktik kısmında yandaki yedek oyuncular gözükmüyor onu nasıl ayarlayabilirim (standart boyut yerine %125 kullanıyorum)
Last edited by UgurcanOrhan : 08.Mart.2016 at 03:27
Ön libero ve Gizli liberonun arasında çok fark var mı?
Birbirinden ayrılan özellikleri nelerdir?
Birde ön libero rolü olan oyuncuyu gizli olarak oynatmakda sakınca var mı?
VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
steam : aytekin79
Ön liberonun asıl amacı topu kapıp bir an önce önündeki / yanındaki oyuncuya aktarmak . Defansla ortasaha arasında kalır ,ataklara çok nadir destek verir.
Gizli libero daha farklı , kendisini biraz daha geride konumlandırır bu adam. Top bizdeyken defans oyuncuları biraz kenarlara açılmış olur ,böylelikle adeta 3. bir stopere sahip gibi görünür takım . Bu arada bekler de top bizdeyken atağa çıkma konusunda kendilerini daha rahat hissederler . Defans çizgisini çok ilerde kurup ,topa sahip olmak istenildiği durumda bu oyuncu kullanılabilir. Top rakibe geçtiğinde de pozisyonunu biraz ileri taşıyıp rakipten bir an önce topu kapma derdine girer
Ön libero oynattığın adamın gizli libero için istenilen attributes / özellikleri de varsa olur tabiki. He şunu da unutmamak gerek, gizli libero denilen adam ileri sık sık koşmaz , pozisyonunu korur. Oyun içi tercihlerinde böyle birşey varsa antremanlarda bu tercihi iptal ettirmen gerekir.