Quote Originally Posted by eGowiCh
Futbol Genel kısmında fanatizm yaptığım gerekçesiyle bir yönetici arkadaşımız bana forum dışında bir yerde "Eğer 1-2 fanatik mesaj daha atarsan, Turksportal'dan atılacaksın" diye bir ithamda bulundu. İsim vermek istemiyorum.

Attığım her mesaj incelenebilir. Bunlar fanatizm değildir. Eğer yaptığımın adı fanatizm ise, tüm medya, basın ve spor yazarları da fanatizm yapıyor demektir. Tartışamayacak mıyız bazı konuları? Sert veya yumuşak... En sert tartışmalara girmeyi seviyorum. Böylelikle iyi bir tartışma ortamı oluyor ve konuyu enine boyuna tartışıyoruz. Ama bazı yönetici arkadaşların kendi takımı hakkında OLUMSUZ bir şey söyledim diye, mesajlarım silinebiliyor ve sert ithamlarda bulunulabiliyor. Fenerbahçeliyim, Galatasaray hakkında yorum yapamayacak mıyım? Örneğin, GS'nin ŞL kurası çekildi ve yorumlar başladı. Ben de GS'nin gruptan çıkamayacağını iddia ettim. Yönetici arkadaşların çoğu Galatasaraylı veya Beşiktaşlı, hiç olmadı Fenerbahçe düşmanı... Hemen sert cevaplar yazdılar. Ve fanatizm yaptığımı iddia edenler oldu. Toz kondurmuyorlar takımlarına. Bu mu sportmenlik?

Yönetici arkadaşın biri "1-2 mesaj daha yazınca atılacaksın" demesi, beni şaşırttı. Bildiğim kadarıyla puanlı veya puansız uyarı sistemi mevcut. %0 uyarım var, tıklıyorum o kısma ve hiçbir uyarı yok. Ama ben 1-2 mesaj daha yazarsam, atılacakmışım. Hem de sözlü veya yazılı uyarı almadığım halde! Uyarı sistemi süs değil sanırım... Bu yönetici arkadaşın tavrı hiç hoşuma gitmedi, böylesini görmedim. Arkasından konuşmak gibi oluyor belki şu an, ama bunu yazmaya mecburum. Aniden siteye girince atıldığımı görmek beni şoke eder. Aynı bu yönetici arkadaşın söylediği söz gibi...
ne yapabilirizki??