Originally Posted by
heartbreaker007
Bir serzenişte perpetua hocama. Kendisi de eğer hatırlarsa geçmişte kendisiyle birçok oyuncunun CA/PA değerleri üzerinden konuşmuştuık. Çok keyifli ve bilgilendirici yazışmalardı. Şimdi soruyorum kendisine, sırf takımın genel durumu nispeten kötü olduğu için ki Galatasaray hakkında konuşuyorum. Bu kötü gidişatı oyuna yansıtmak adına, bireysel performansı nispeten takımın üzerinde olan oyuncuların (özellikle Sneijder ve Podolski) özelliklerini düşürmek midir çözüm? ilk gözlemlerime göre Fenerbahçe'nin defansif oyuncularının ve Nani gibi oyuncuların da özelliklerinde gerileme var. Peki Nani'deki düşüş sadece oyuncudan mı kaynaklanmakta yoksa (perpetua da adeta maçları ve özellikle maç içinde bir scout ekibi gibi oyuncuları da takip eder) özellikle Anadolu kulüplerinin Nani'ye önlem almak adına futbolu biraz etiği dışına çıkan ve çirkinleştiren sertlik ve birebir yakın adam markajı ile oyuncunun maç psikolojisini bozma ve yıldırmadan kaynaklımıdır? Peki bunların cevabı evet ise çözüm oyuncunun değerlerini düşürmekmidir çözüm? yada şunu sorayım özellikle belirtiyorum sadece son 2 maçlık performansı için söylemiyorum, Volkan Şen özellikle Markovic in ekim sonunda yaşadığı ilk sakatlıktan sonra hem daha fazla forma şansı buldu hemde üzerine koyarak devam etti Kasım'dan Şubat'a 4 ay geçmiş peki Volkan Şen'in değerlerinde (gerçek hayatta performansı iyi iken) oyunda, Podolski'nin Sneijder'in veya diğer oyuncuların özelliklerine bariz olumsuz etki varken, böylesine çıkış yapmış oyuncunun profilinde bariz pozitif etki yok? Kalkıp'ta Volkan Şen'i bir CR7 yapın demiyorum. Ancak kötüye kötüyse, iyi yi de iyi yapın. Ve tekrar belirtiyorum Volkan Şen'in sadece derbi ve ondan önceki 2 haftalık performansına dayanarak bunu belirtmiyorum....