Ben de cevabın için çok teşekkür ederim. Bu sayfalarda eskisi gibi tartışmalar dönmüyor elbet, gerçi ben de 1 senedir tekrar ilgilenmeye başladım ama yine de oyunu satın alanlar, oyundan beklentileri olanlar var. Sözüm meclisten dışarı, birçok takımın araştırmasında fahiş hatalar yapılıyor çünkü sanırım ilgi eskisi gibi değil. Ligdeki takımları çok fazla takip etmiyorum ancak Bajic benim merak ettiğim bir oyuncuydu çünkü dediğiniz gibi özellikle son 1-2 aydır çıkışta, oyun tarzıyla da dikkat çeken bir oyuncu. Bence ana özellikleri takım oyununa yatkın olması, soğukkanlılığı ve tekniği. Herkesin beklentisi gerçekçi bir profil aslında, abartılı olmasına gerek yok Mesela Semih Kaya'nın abartılı özelliklerinde düşme olmayınca ondan daha iyi stoper olan Serdar Aziz'in özellikleri mecburen ondan daha fazla yapılıyor, böylece abartılı profiller ortaya çıkıyor. Son olarak, bence yeni profilde yine de sol 20 sağ 10 şeklinde olmalı, ama dediğiniz gibi zaman ilerledikçe oyuncunun da performansı görüldükçe daha net bir profil çıkacaktır ortaya Saygılar sevgiler