33.Hafta
34.Hafta
Puan Durumu
Oyuncu İstatistikleri
Bu sezonu iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum.Şampiyonluk bizim elimizde değildi Fenerbahçe arayı açmıştı ama yakalamakta geç kaldık.Tam yakaladık Lig bitti.Seneye daha iyi olmak istiyoruz ama yönetim bir türlü iyi bir bütçe vermiyor.
Transfer Bütçesi
Bu bütçe çok düşük.Şampiyonlar Liginde ve Ligde ilerlemek için yetmeyecek gibi.Elimizdeki oyuncuları da kaybetmek istemiyorum ama Avrupadan teklif aldıklarında da sorun çıkartıyorlar.
Transferde önceliğimiz her zamanki gibi kadroyu koruyabilmek.Geçen sezon aldığımız genç yerli oyuncular da iyi gelişti diyebiliriz.Transfer sezonunda nasıl bir politika izleyeceğime henüz karar vermedim zaten bütçede az büyük ihtimal kiralık formülünü uygularız.
1 puanla kaçması kötü olmuş şampiyonluğun hocam. Önümüz sezon ligde ve Avrupa'da iyi şeyler bekliyoruz![]()
Gücümüz dünyayı sarsacak!takip etmeyeli bayağı işler başarmışsın
![]()
Yav arkadaş o kadar başarı sonrası bütceyi görünce tam bir hayal kırıklıgı.ne pinti başkanımız var
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Şampiyonlar Ligi Play Off
1.Maç
2.Maç
Deplasmanda ilk maçtaki skoru koruyamadık.Çok vasat bir futbol sergiledik yada adamlar oynatmadı diyelim.Kadro kalitesi Avrupayı kaldıramıyor.Play off da elenip Avrupa Ligi Gruplarına kaldık.
Avrupa Ligi Grubumuz
Grup aslında ne zor ne kolay.Bu kadar yılda bu kulüplerin seviyesine geldiğimizi düşünüyorum.Gruptan çıkıp Yarı finale kaldığımız sezonu tekrarlamaya çalışacağız.
Ligde başladı.Bu sezonda bayağı zorlu geçecek gibi Anadolu takımları da dişli iyice.Bu sezon Şampiyon olursak çok iyi olur bizim için özelliklede Maddi açıdan.
Oo geçen sezon son haftada gitmiş şampiyonluk. Sen böyle son haftalarda şampiyonluk kaybetmeyi çok mu seviyorsun? :P Bence güzel de bir kadro kurmuşsun.
ŞL Ön Elemesinde de ilk maçta çok iyi sonuç alıp ikinci maçta yıkılmışsın. Bence Avrupa'da pis bir futbol oynatman lazım, tüm takımın sarı kart görmesi ve rakibi uzaktan şutlara zorlaman lazım yoksa takımlar kalenin dibine gelince affetmiyorlar. Ya da Muslera'n olacak tabi.![]()
Oyunda bir proje üzerine çalışıyorum.Mali tabloyu düzelmek adına bazı adımlar atacağız ama küçülme yoluna gitmeyeceğiz aksine büyümeye çalışacağız ama istediğim doğrultuda gitmez ise işler tamamen batabiliriz.Şu an Brezilyadan ve Arjantinden oyuncular almaya bakıyorum.Potansiyeli yüksek ucuz oyuncular.Şu an 3 tanesi ile anlaşma sağladık.Tek istediğim bir pilot kulüp.Bu işi her seride denemişimdir ama bir keresinde Galatasaray ile başarmıştım.Kısacası hedef Porto gibi olmak.
16.2'de Almanya 2. Liginden veya Bundesliga'nın zayıf kulüplerinden çok tatlı oyuncular çıkıyordu. Araştırmanı öneririm, raporda çok iyi görünmeseler de performans olarak iş yapıyorlardı.
Bu arada Göztepe'nin 2. veya 3. seviye Sugar Daddy kulüp olması gerekmiyor muydu ya?![]()
Eğer benzer şeyleri yaşamak sıkmayacaksa 16.3 ile yeniden denenebilir bence.
TariboWest
Öncelikle Al de başarılar Ege hocamSana zahmet Göztepenin marka değeri ne kadar olmuş atabilirmisin
![]()
Sugar dady degil.. bence Cimri Dady göztepe suan.kardeşim. porto modeli iyi olur ancak ilk hedefin seni 3-4 sezon istikrarla götürecek kadro olması lazım o dedigini yapmak icin. hali hazırda sattıgının yerine alacagın degil sattıgının yerine alt yapıdan oynatacak alternatifin bol olmalı bu da tr liginde cok zor..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Alde de çok kötüyüz bu sezon oyuna girdiğim an atabilirim.
Dediklerin doğru hocam ama takımda hem maddi hemde sportif açıdan istikrar yok şuan.Alt yapıdan oyuncu çıkarmak için de para lazım şuan ki yönetim hiçbir şeye izin vermiyor.Antrenörlük kursuna bile.Bir sezon daha oynayacağım . Yönetim düzelmez ise baştan başlarız artık![]()
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
3 te 3 yaparak hayati bir 9 puan aldık bu 3 haftada Galatasaray ve Fenerbahçede puan kaybedince Zirve yarışına ortak olduk ama oynadığımız futbol hiç iç açıcı değil.İstatistiklerden de belli oluyordur.İlk devreyi ilk 4 içinde bitirebilirsek ve puan farkı açılmaz ise doğru transferlerle toparlayabiliriz takımı ama Para yok.Takımın değeri de 7 Milyon Euro gözüküyor.