Sayfa 12 / 20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 600 sonuç

Konu: Alman Devi BAYERN Sezon 13 Yıl 2027 Yola Devam

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

33.Hafta

34.Hafta

Puan Durumu

Oyuncu İstatistikleri

Bu sezonu iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum.Şampiyonluk bizim elimizde değildi Fenerbahçe arayı açmıştı ama yakalamakta geç kaldık.Tam yakaladık Lig bitti.Seneye daha iyi olmak istiyoruz ama yönetim bir türlü iyi bir bütçe vermiyor.

Transfer Bütçesi

Bu bütçe çok düşük.Şampiyonlar Liginde ve Ligde ilerlemek için yetmeyecek gibi.Elimizdeki oyuncuları da kaybetmek istemiyorum ama Avrupadan teklif aldıklarında da sorun çıkartıyorlar.

Transferde önceliğimiz her zamanki gibi kadroyu koruyabilmek.Geçen sezon aldığımız genç yerli oyuncular da iyi gelişti diyebiliriz.Transfer sezonunda nasıl bir politika izleyeceğime henüz karar vermedim zaten bütçede az büyük ihtimal kiralık formülünü uygularız.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Mali Durum

Sezon Ödülleri

Avrupa Kulüp Sıralaması

Hedefimiz İlk 10!

1 puanla kaçması kötü olmuş şampiyonluğun hocam. Önümüz sezon ligde ve Avrupa'da iyi şeyler bekliyoruz

Gücümüz dünyayı sarsacak! takip etmeyeli bayağı işler başarmışsın

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    1 puanla kaçması kötü olmuş şampiyonluğun hocam. Önümüz sezon ligde ve Avrupa'da iyi şeyler bekliyoruz
    Bir kere Şampiyon olduk bir daha toparlayamadık Bende iyi şeyler bekliyorum bakalım ne yapacağız
    Quote Originally Posted by kubi1925 View Post
    Gücümüz dünyayı sarsacak! takip etmeyeli bayağı işler başarmışsın
    Eyvallah

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transfer Geçmişi

Profiller

Transferde orta sahayı ve defansı güçlendirdik ama kanatlara oyuncu bulamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Yav arkadaş o kadar başarı sonrası bütceyi görünce tam bir hayal kırıklıgı. ne pinti başkanımız var
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme

1.Maç

2.Maç

2.Maçta öldük öldük dirildik resmen 2 - 0 geriden gelip 2-2 yapıp turu geçen taraf olduk.

Play Off Rakibimiz

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonlar Ligi Play Off

1.Maç

2.Maç

Deplasmanda ilk maçtaki skoru koruyamadık.Çok vasat bir futbol sergiledik yada adamlar oynatmadı diyelim.Kadro kalitesi Avrupayı kaldıramıyor.Play off da elenip Avrupa Ligi Gruplarına kaldık.

Avrupa Ligi Grubumuz

Grup aslında ne zor ne kolay.Bu kadar yılda bu kulüplerin seviyesine geldiğimizi düşünüyorum.Gruptan çıkıp Yarı finale kaldığımız sezonu tekrarlamaya çalışacağız.

Ligde başladı.Bu sezonda bayağı zorlu geçecek gibi Anadolu takımları da dişli iyice.Bu sezon Şampiyon olursak çok iyi olur bizim için özelliklede Maddi açıdan.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Yav arkadaş o kadar başarı sonrası bütceyi görünce tam bir hayal kırıklıgı. ne pinti başkanımız var
    Aynen Hocam Şampiyon olduk para vermediler iki senedir şampiyonda olamıyoruz.Avrupada yarı finale kaldık.Yine para vermediler bu senede Şl gruplarına kalma fırsatını kaçırdık.Anlaşılan kulübe parayı biz getireceğiz

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Süper Lig Başladı

1.Hafta

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

5Hafta

Lige iyi başladık ama istediğim gibi değil kanatlara oyuncu alamamıştık onun sıkıntısı bayağı çekiyoruz.Şu an belirli bir taktikle oynamıyorum.Oyuncu sıkıntısından dolayı oturmuş bir taktiğimiz yok şuan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oo geçen sezon son haftada gitmiş şampiyonluk. Sen böyle son haftalarda şampiyonluk kaybetmeyi çok mu seviyorsun? :P Bence güzel de bir kadro kurmuşsun.

ŞL Ön Elemesinde de ilk maçta çok iyi sonuç alıp ikinci maçta yıkılmışsın. Bence Avrupa'da pis bir futbol oynatman lazım, tüm takımın sarı kart görmesi ve rakibi uzaktan şutlara zorlaman lazım yoksa takımlar kalenin dibine gelince affetmiyorlar. Ya da Muslera'n olacak tabi.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Oo geçen sezon son haftada gitmiş şampiyonluk. Sen böyle son haftalarda şampiyonluk kaybetmeyi çok mu seviyorsun? :P Bence güzel de bir kadro kurmuşsun.

ŞL Ön Elemesinde de ilk maçta çok iyi sonuç alıp ikinci maçta yıkılmışsın. Bence Avrupa'da pis bir futbol oynatman lazım, tüm takımın sarı kart görmesi ve rakibi uzaktan şutlara zorlaman lazım yoksa takımlar kalenin dibine gelince affetmiyorlar. Ya da Muslera'n olacak tabi.
    Olmayınca olmuyor Avrupa da başarı şart ama cidden transfer ve maaş bütçesi çok düşük.Şu an için bırak avrupayı Fener ve Gs ile rekabet edemiyoruz.Arada bir şampiyonluğumuz var orada nasıl şampiyon olduk onuda anlamadım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Oyunda bir proje üzerine çalışıyorum.Mali tabloyu düzelmek adına bazı adımlar atacağız ama küçülme yoluna gitmeyeceğiz aksine büyümeye çalışacağız ama istediğim doğrultuda gitmez ise işler tamamen batabiliriz.Şu an Brezilyadan ve Arjantinden oyuncular almaya bakıyorum.Potansiyeli yüksek ucuz oyuncular.Şu an 3 tanesi ile anlaşma sağladık.Tek istediğim bir pilot kulüp.Bu işi her seride denemişimdir ama bir keresinde Galatasaray ile başarmıştım.Kısacası hedef Porto gibi olmak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Oyunda bir proje üzerine çalışıyorum.Mali tabloyu düzelmek adına bazı adımlar atacağız ama küçülme yoluna gitmeyeceğiz aksine büyümeye çalışacağız ama istediğim doğrultuda gitmez ise işler tamamen batabiliriz.Şu an Brezilyadan ve Arjantinden oyuncular almaya bakıyorum.Potansiyeli yüksek ucuz oyuncular.Şu an 3 tanesi ile anlaşma sağladık.Tek istediğim bir pilot kulüp.Bu işi her seride denemişimdir ama bir keresinde Galatasaray ile başarmıştım.Kısacası hedef Porto gibi olmak.
    16.2'de Almanya 2. Liginden veya Bundesliga'nın zayıf kulüplerinden çok tatlı oyuncular çıkıyordu. Araştırmanı öneririm, raporda çok iyi görünmeseler de performans olarak iş yapıyorlardı.

Bu arada Göztepe'nin 2. veya 3. seviye Sugar Daddy kulüp olması gerekmiyor muydu ya?

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    16.2'de Almanya 2. Liginden veya Bundesliga'nın zayıf kulüplerinden çok tatlı oyuncular çıkıyordu. Araştırmanı öneririm, raporda çok iyi görünmeseler de performans olarak iş yapıyorlardı.

Bu arada Göztepe'nin 2. veya 3. seviye Sugar Daddy kulüp olması gerekmiyor muydu ya?
    Önerin için sağol hocam Sugar daddy ahhaah daha o kadar paramız yok

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

Çok basit hatalar ile puanlar kaybediyoruz.Takım çok kötü top oynuyor.2022 deyiz ve hala dişli birtakım yaratamadık.Transfer döneminde de bütçe verilmez ise 16.3 güncellemesi ile sıfırdan başlayabilirim? Siz ne diyorsunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Eğer benzer şeyleri yaşamak sıkmayacaksa 16.3 ile yeniden denenebilir bence.
    TariboWest

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    Eğer benzer şeyleri yaşamak sıkmayacaksa 16.3 ile yeniden denenebilir bence.
    Yeniden başlarsak ilk sene rahat şampiyon oluruz kadro daha iyi görünüyor lamina diaarra çok iyi hatta.Ama süper lige çıktıktan sonrası zor oluyor.

Öncelikle Al de başarılar Ege hocam Sana zahmet Göztepenin marka değeri ne kadar olmuş atabilirmisin

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Sugar dady degil.. bence Cimri Dady göztepe suan. kardeşim. porto modeli iyi olur ancak ilk hedefin seni 3-4 sezon istikrarla götürecek kadro olması lazım o dedigini yapmak icin. hali hazırda sattıgının yerine alacagın degil sattıgının yerine alt yapıdan oynatacak alternatifin bol olmalı bu da tr liginde cok zor..

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Aerius View Post
    Öncelikle Al de başarılar Ege hocam Sana zahmet Göztepenin marka değeri ne kadar olmuş atabilirmisin
    Alde de çok kötüyüz bu sezon oyuna girdiğim an atabilirim.

Sugar dady degil.. bence Cimri Dady göztepe suan. kardeşim. porto modeli iyi olur ancak ilk hedefin seni 3-4 sezon istikrarla götürecek kadro olması lazım o dedigini yapmak icin. hali hazırda sattıgının yerine alacagın degil sattıgının yerine alt yapıdan oynatacak alternatifin bol olmalı bu da tr liginde cok zor..
    Dediklerin doğru hocam ama takımda hem maddi hemde sportif açıdan istikrar yok şuan.Alt yapıdan oyuncu çıkarmak için de para lazım şuan ki yönetim hiçbir şeye izin vermiyor.Antrenörlük kursuna bile.Bir sezon daha oynayacağım . Yönetim düzelmez ise baştan başlarız artık

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Alde de çok kötüyüz bu sezon oyuna girdiğim an atabilirim.

Dediklerin doğru hocam ama takımda hem maddi hemde sportif açıdan istikrar yok şuan.Alt yapıdan oyuncu çıkarmak için de para lazım şuan ki yönetim hiçbir şeye izin vermiyor.Antrenörlük kursuna bile.Bir sezon daha oynayacağım . Yönetim düzelmez ise baştan başlarız artık
    Aynen öyle kardeşim.. ama baştan başlama atabilirsen kendini avrupada bir takıma atarak ilerle bence

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Aynen öyle kardeşim.. ama baştan başlama atabilirsen kendini avrupada bir takıma atarak ilerle bence
    İyi ozaman sürüne sürüne düzelteceğiz takımı Avrupadan teklif gelmez bu profille

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

3 te 3 yaparak hayati bir 9 puan aldık bu 3 haftada Galatasaray ve Fenerbahçede puan kaybedince Zirve yarışına ortak olduk ama oynadığımız futbol hiç iç açıcı değil.İstatistiklerden de belli oluyordur.İlk devreyi ilk 4 içinde bitirebilirsek ve puan farkı açılmaz ise doğru transferlerle toparlayabiliriz takımı ama Para yok.Takımın değeri de 7 Milyon Euro gözüküyor.

Sayfa 12 / 20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri