D Grubu
6. Maç (D) vs Juventus
Addio (Güle Güle) Juventus
Çok güçlü bir rakibe karşı çok önemli bir maç oynadık. Maça Juventus baskılı başlasa da zayıf ataklar üretiyordu ve biz de pozisyonlar buluyorduk. Lichtsteiner görünen o ki baskıyı kaldıramadı ve 30 dakika iki sarı kart gördü bir de penaltı yaptırdı. Selçuk penaltıyı gole çeviremeyince çok gergin bir maç oynamaya başladık. On kişi olmalarına rağmen Juventus ataklar geliştirebiliyordu ama Muslera gole izin vermedi. 85'inci dakikada bu sefer Alex Sandro Linnes'i indirdi ve hakem tekrar penaltı noktasını gösterdi. Podolski affetmedi ve D grubunu lider olarak tamamladık.
Juventus Galatasaray'a elenmeye alışık, kendilerine Avrupa Ligi'nde başarılar diliyorum.
-
Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibimiz Belli Oldu
Zenit St. Petersburg
Juventus deplasmanından 1 puanla dönersin diye düşünüyorum, Eskişehir maçında çok baskın olamamışsın gibi; hem o maçın gitmesi üstüne Fenerbahçe'nin 3/3 yapması kötü olmuş daha çok çalışmak lazım
Edit: Gruptan çıkmışız Zenit eşleşmesi de fena değil![]()
Eskişehir maçında turnuva taktiğimi denemiştim.![]()
Zenit ilk bakışta diğer rakiplere göre daha zayıf görünebilir ama Hulk ve Garay gibi çok iyi oyuncuları var. Dikkatli olmamız lazım.
Spor Toto Süper Lig
Performans olarak iyiyiz ama kapanan takımlara karşı zaman zaman kilidi açmakta zorlanıyoruz.
15. Hafta (D) vs Osmanlıspor
16. Hafta (E) vs Gaziantepspor
17. Hafta (E) vs Mersin İdman Yurdu
Sonuclar iyi bence.. Şampiyonlar Ligide para acısından süper olmuş.. ama zenit bize ters gelen bir takım her seride..aman dikkat diyim.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Nedir bu Juve'nin bizden çektiği![]()
Tebrikler kardeşim.
Şl grubundan birinci çıkmak iyi olmuş.Zeniti de geçeriz.
Buraya güncelleme gelecek. Sağolsun baga uğraşıp yazdığım uzun güncellemeyi alıntı yapıcam diye editlemiş. Kendisini istifaya davet ediyorum![]()
Last edited by 3842 : 13.Mart.2016 at 17:55 Reason: Baga yanlışlıkla mesajımı editlemiş ;(
Yeni kariyerinde başarılar hocam, yeni mesaj yazma fırsatı buldum. Bu arada iyisindir umarım, büyük patlama oldu.
İyiyim diyebilir miyim dostum bilmiyorum, hayattayım, sağolasın düşündüğün için. Başarı dileklerin için de teşekkür ederim.
Güncelleme paylaşmayı ve BaGa'nın hatayla editlediği güncellemeyi tekrar yüklemeyi planlıyordum ama doğduğum, yaşadığım şehirde bomba patlayınca hiçbir şey yapasım gelmedi. Herkese iyi geceler diliyorum, tabii geceniz ne kadar iyi geçebilirse.
Dostum sana da büyük geçmiş olsun, uzun bir süre kalabalık ortamlardan uzak duralım. Ben 17 Şubat'taki saldırıdan beri Cuma gününe kadar Kızılay'a gitmiyordum. Bir arkadaşım önermişti bana Gençlerbirliği - Galatasaray maçına gidelim dönüşte Kızılay'da bir iki bir şey içeriz diye. Galatasaray tat vermiyor diye gitmemiştik. Umut Bulut'un babası da sanırım maçtan dönüşte saldırıda hayatını kaybetmiş.
Olaydan etkilenen ve can kayıplarının olduğu 263 ve 284 numaralı otobüsler evimin önünden geçer ve Kızılay'a gitmek ve dönmek için ben o otobüsleri kullanırım, dün akşam hiç telefonum susmadı bu nedenle. Psikolojik olarak çöktüm. Saldırı anında oradan her Ankaralı geçiyor olabilirdi. O sırada kendisi veya bir yakını orada olmayan tüm Ankaralılar, ifade etmesi zor geliyor ama sadece şanslıydı.
Ankara'ya aylardır güneş doğmuyor. Başımız sağolsun. Yaralılar ve canını kaybedenlerin yakınları için dua etmekten başka çaremiz yok.
Aynen öyle hocam, lise yıllarımda da hep 263 kullanırdım ben. Mezun olduğum lisemden de bir kardeşimizi kaybetmişiz, 18 yaşındaydı daha. Hepimizin başı sağolsun.
Konu dağılsın kariyerle ilgili de yazalım. Cezanın oyuna yansıtılmamasını güzel çözmüşsün, yaratıcı olmuş. Avrupa'da keyifler yerinde, ligde de fena gitmiyoruz. Ligde takımlar resmen kaleye gelemiyor, kaleyi bulan şutlar çok az. Sabri-Bilal-Hakan 3'lüsünden de en azından 2.5 M €'ya yakın bütçe açmamız iyi olmuş. Devamı gelsin(Haydi Fenerbahçe
)
Geçmiş olsun hocam çok üzüldüm. Ülkemizin başı sağolsun. Kariyere gelince iyi bir gidişat yakalamışız gibi duruyor. Zenit iyi bir takım ama iyi kura çekmişiz. İnşallah çeyrek finale çıkacağız.
Zenit isim olarak küçük görünse de kadro olarak çok güçlü dikkatli olmamız gerekecek.
Podolski kritik maçlarda gol atıp bizi kurtardığı sürece sıkıntı yok. Lig maçlarında bir şekilde gol atabiliyoruz.
Juventus bir daha İstanbul'a gelmez.
Şampiyonlar Ligi'nde biraz da şansımızın yardımıyla çok iyi sonuçlar aldık. Tekrar ediyorum, Zenit'e dikkat etmemiz lazım.
Teşekkür ederim.Zenit diğer rakiplere göre daha zayıf, ama kesinlikle zayıf bir takım değil.
Ziraat Türkiye Kupası Toplu Sonuçlar
Spor Toto Süper Lig
18. Hafta (E) vs Bursaspor
19. Hafta (D) vs Sivasspor
Transfer yasağımız olduğu için oyuncu transferi yapmadık. Takımdan ayrılan oyuncular oldu. Yeni bir güncellemede konunun ilk mesajında yazan 2. cezada transfer bütçesi ile ilgili kısmı açıklayıp, hesapları paylaşıp gönderdiğimiz oyuncular sayesinde oluşan önümüzdeki sezon kullanabileceğimiz başlangıç transfer bütçesini ekleyeceğim.
Geçmiş olsun hocam. Allah milletimize güneşli günler görmeyi nasip etsin.
Başarılar dilerim hocam, forumdaki ilk mesajımı senin konuna yazmak kısmet oldu.![]()
Teşekkür ederim.
Teşekkürler. Mesajlarının devamı gelir umarım.![]()
Transfer Güncellemesi
Türkiye'de Transfer Dönemi'nde çok bir hareketlilik olmadı. Döneme Galatasaray'dan ayrılan oyuncular damga vurdu.
Bu oyuncular ilk onbirde yeterince şans bulamadıkları için ayrılmak istemişti. Biz de ayrılmalarına izin verdik.
Oyuncuların kulübümüzdeki maaşları ve transfer bedelleri hesaplandı. UEFA'nın verdiği cezaların 2. Maddesi gereği bu hesaplanan paranın anca yarısını önümüzdeki sezon transferde kullanabileceğiz.
2. Madde:
İkinci sezon takımdan gönderilen oyunculardan kazanılan bonservis ücretleri ve takımdan ayrılmadan önceki yıllık maaşları toplanarak bir hesap yapılacak. Bu hesaptan çıkan sonucun en fazla yarısı kadarı transferde bonservis ücreti, imza bedeli ve yıllık maaş olarak kullanılabilecek.
Hesaplar sonucunda yaz transfer dönemine başlarken 2.33 Milyon Euro'luk bir transfer bütçemiz olacak.
Bu bütçeyi bonservis ücreti + imza bedeli + yıllık maaş şeklinde kullanacağız.
Spor Toto Süper Lig
20. Hafta (E) vs Konyaspor
Ocak Ayı Ayın Oyuncusu Ödülü: Sinan Gümüş
Daha önce bu ödülü Eylül ayında Podolski ve Aralık ayında Sneijder kazanmıştı.
Lig ve Kupa Puan Tabloları
Y. Malatyaspor kupada büyük bir sürpriz gerçekleştirdi ve Gençlerbirliği ile Osmanlıspor'un bulunduğu grubumuzdan ikinci olarak çıkmayı başardı. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'daki rakibimiz Kayserispor oldu.
Ligde iyi gidiyoruz ama feneri yakalamamız lazım.Fiyat tablosu çok iyi olmuş![]()
Beni Galatasaray'ın muhasebecesi yapsalar hiç fena olmaz.1,5 yıl sonra her şey yolunda giderse İnşaat Mühendisi olacağım. Mühendislik okuyunca laboratuvar raporları, ödeve eklenecek grafikler falan derken Excel bilmek elzem oluyor. Ekonomidir, yönetimdir bir şeyler de öğretiyorlar tabi okulda.
Fenerbahçe çok iyi gidiyor. Biz hata yapmıyoruz belki ama onlar da yapmıyor. Bir kariyer paylaşıyoruz, o kadarcık da yapalım değil mi?![]()
1. Eleme Turu
1. Maç (D) vs Zenit
Maç yoğun kar yağışı altında oynandı. Yetenekli ayaklarımız kar yağışı altında etkili olmayı başaramasa da savunmacılarımız çok iyi bir maç çıkardı. Podolski'nin nadir bulduğu pozisyonlardan birindeki muhteşem bitiriciliği ile öne geçmiştik. Fakat Selçuk İnan'ın sebebiyet verdiği bir penaltı sonucu Zenit skoru eşitledi. Bu dakikadan sonra 1-1'in üstüne yatıp, biz bunları İstanbul'da eleriz dedik.
Maça ilgili en sevindirici gelişme Sneijder ve Selçuk gibi ceza sınırında olan oyuncuların sarı kart görmeden maçı tamamlamaları oldu. Arena'daki maçta hiçbir cezalı oyuncumuz bulunmayacak.
Deplasmanda gollü beraberlik pastada çilek olmuş, içerde kar mar dinlemeyiz indiririz.![]()
Ben de öyle umuyorum ama Sneijder şu aralar çok formsuz, vurduğu toplar kaleyi bulmuyor. Sneijder'in iyi oynaması lazım.
Spor Toto Süper Lig
İlk devredeki Fenerbahçe maçından beri yenilmiyoruz. Seri galibiyetlerden sonra Gençlerbirliği'ne karşı gol atamayınca berabere kaldık ama Fenerbahçe'nin de puan kayıplarıyla, maç fazlasıyla lider olduk.
22. Hafta (D) vs Antalyaspor
23. Hafta (D) vs Gençlerbirliği
24. Hafta (E) vs Akhisar Belediyespor
25. Hafta (D) vs Başakşehirspor
Puan Durumu:
Önümüzdeki maçta Zenit'i ağırlayacağız. Maçta sakat Emre Çolak forma giyemeyecek.
Zenit'i yenip geçersin. Kendi kariyerimde dikkat ettim. Sinan Gümüş 1 sezon içinde çok iyi gelişim sağlamış. Sanırım yeni güncelleme ile potansiyeli yüksek. Kullanmaya bak.![]()
TariboWest