Quote Originally Posted by hknshr View Post
Hocam benimde diyeceklerim var. Bir fenerbahçe'li olarak aykut hocanın konyaspor'a oynattığı futbolu takdir ediyorum ve daha da başarılı olmasını diliyorum. Konuyla ilgisiz ama yazacak yer bulamadım malesef. Senide bu başlıkta görünce ileteyim dedim. Aykut hoca şu an klasik 4411 dizilişiyle oynatıyor konyaspor'u. Maç içinde 4411-442 arası geçişler oluyor. Ama aykut hocanın oyundaki favori dizilişi 4213. Yani fenerbahçe'den kalma bir formasyon. Gözden mi kaçtı yoksa bilinçli olarak mı bir güncelleme yapmadın?
Serkan
Skubic - Ali Turan - Vukovic - Douglas
Ömer Ali(Traore) - Holmen - Ali Çamdalı - Meha
Traore(Rangelov)
Bajic
Genelde bu şekilde diziliyorlar sahaya.
Evet 4-2-1-3 ile alakalı şu anda hiç bir belirtisi yok. (Oyuncu grupdunda olabilir belki ama 2 senedir hiç bir şekilde oynamadı o taktik varyasyonuyla) Gözden kaçımışım bunu. Dediğiniz gibi 4-4-1-1 ve 4-4-2 oynuyor sürekli. Notumu aldım. Çok teşekkürler.

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
Geleceği parlak bir oyuncu olarak görülüyor sanırım izlemedim pek dikkatimi çekmedi.güncellemeden sonra benim oyunlarımda ilk sene sonuna Palermo,Samdoria rep'inde takımlara gidiyor.4-5 m euro arası.Gerçekten o seviyedemi bilmiyorum ama değilse bunu düzeltmek lazım gibi.
Bajic o potansiyelde bir oyuncu ama 2'nci seneden Serie A yapacak düzeyde değil henüz. Benim oyunlarımda özellikle son oynadığım Freiburg kariyerimde kendisini transfer etmeye çalıştım başarılı olamadım Hiç başıma gelmedi daha ikinci seneden transfer yaptığı. Oyuncunun özelliklerinde artış yapmayı bırakın 4-5 değer düşüş bile yapıldı bundan emin olabilirsiniz. Abartıya kaçılmadı kesinlikle profilinde. Reputation değerlerine muhakkak göz atarım bu yorumdan sonra ama bu hususla alakalı gerçektende bir artış yapılmadığından eminim.