SON DAKİKA![]()
Süper Ligin ilk yarısının flaş ekibi Kayseri Erciyesspor, ara transfer döneminin ilk bombalarını patlattı. Mavi-siyahlı ekip, geçen sezon Beşiktaş ile gol kralı olan ve bu sezon boşta bulunan Alman yıldız Mario Gomez ve Kolombiyalı yıldız orta saha oyuncusu Fredy Guarin ile anlaşmaya vardı.
Konu ile ilgili sitemize konuşan teknik direktör Gökhan YILDIRIM, transferlerin hikayesini şöyle anlattı:
" Lig başından bu yana Mario ve Fredy ile ilgileniyoruz. Futbol direktörümüz ve ben sezon başında bu iki oyuncu ile görüşme yapmış, kendilerine teklifte bulunmuştuk. O dönemde takımımızın ligde iddiasız gözükmesi ve bu iki oyuncunun büyük teklifler beklemesi sebebiyle sonuç alamamıştık. Aradan geçen 6 ay boyunca her hafta Mario ve Fredy hakkında rapor aldım. En az ayda bir defa teklifimizi tekrar sundum. 6 ay boyunca süren olumsuz cevaplara rağmen yılmadım. Kasım ayı başlarında Maro ve Fredy gelmeyi kabul ettiler.Fakat bu seferde oyuncuların istediği ücretler sıkıntı yarattı. Bizim gibi bir Anadolu kulübü için büyük rakamlardı. Fakat akılcı davranarak oyuncuların maaş isteklerini makul seviyelere çektik. Takımımızın ilk yarı performansı da bu yıldızların ilgisini arttırdı. Aralık ayı başında Berlin'de son bir görüşme yaptık ve resmi sözleşmeyi imzaladık. Şampiyon olmak için "şampiyon" oyunculara da ihtiyacım var. Mario ve Fredy bu eksiği kapatacaklar. Ayrıca bu iki transferin seyirci sayımızı arttıracağına da inanıyorum.Camiamıza hayırlı olsun."