MART 2018
25.HAFTA
Spoiler:
Önemli bir maçtı ve rahat bir galibiyet elde ettik. Aldığımız 3 puanın yanında üzücü bir olay yaşadık. Elmohamady yine sakatlandı. Sezonun en kritik dönemecinde 3 ay süreyle aramızda olamayacak. Halbuki çok iyi bir sezon geçiriyordu. Ondan doğan boşluğu İrfan Can ile kapatmaya çalışacağım.
Ambrose de sakat kervanına katıldı. Diakhite ve Labrin geçen sezondan birbirini tanıyan oyuncular. Bu uyumun Ambrose'yi aratmayacağını düşünüyorum.
26.HAFTA
Spoiler:
Kayseri derbisinde 2 puan bıraktık. Geçmiş maçların aksine Kayserispor daha iyi oynadı. Takımda şu anda forvet sıkıntım var. Gomez beklediğim etkiyi yapamadı. Oğulcan,Cerri ve Enes de istikrarsızlar. Bu noktada büyük bir sorunla karşı karşıyayım. Şu an için Cerri-Oğulcan ikilisini oynatmayı düşünüyorum. Umarım performansları yükselir.
27.HAFTA
Spoiler:
Hakemlerden en çok zarar görmüş Beşiktaşın bir taraftarı olarak, oyun da olsa Beşiktaş'ın hakemle puan kazanması beni incitti. 80 dakika önde gittiğimiz maçta hakem, önce bir kırmızı kart uydurdu. Daha sonra 30 metreden penaltı düdüğü çaldı. Maalesef 2 puan kaybettik.
PUAN DURUMU
BJK ve Kayseri maçında kaybettiğimiz 4 puana rağmen lideriz. Son 7 haftaya giriyoruz.Varımızı yoğumuzu ŞAMPİYONLUK yolunda harcayacağız.
BİZİM FİKSTÜR
GS FİKSTÜR
Fikstürleri karşılaştırdığımda bariz şanslı bir taraf olmadığını düşünüyorum. Sezonun en önemli maçına kendi sahamızda çıkacağız. Bu maç öncesi forvetlerin formsuzlğu beni çok düşündürüyor. Fakat hiçbir mazeret geçerli değil. Şehir, bu maçı kazanmamızı bekliyor.