Quote Originally Posted by krasafcik View Post
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim..

Quote Originally Posted by 3842 View Post
Başarılar dilerim. Scout programları kullanmak zaten oyunun zevkli olmasının önüne geçiyor. Bu arada Prieto neden emekli oluyor anlamadım. Sanırım ilk sezondan başlamıyorsun.

Katılıyorum hocam oyuncuyu kendin keşfetmenin tadı bi başka.. Prieto meselesini hiç anlamadım açıkçası baştan da almak istemiyorum yola bi kere çıktık yenisini buluruz daha ilk sezon

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
Başarılar.
Teşekkürler

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim

Öncelikle yazan arkadaşlara cevap vermek için mesaj atmak istedim.

Çok kısa bi Afrika turu yaptım oyuna başlama açısından 68 oyuncu arasından bir kaçını sizle paylaşayım ;

*Not: Belirttiğim değerler tek seferde denemeyle kabul edilen ücretlerdir..

Ahmed El Shennawy - 24 - GK - Mısır - € 135 B

Brian Crewe - 19 - ST - Zambiya - € 40 B

Copa - 35 - GK - Fildişi - ?

Ebenezer Ofori - 19 - MC /DL.WBL - Gana - € 1.5 M

Hussein El Sayed - 23 - DL.WBL - Mısır - € 400 B

Kahraba - 21 - AMCRL - Mısır - € 800 B

Patrick Ekeng - 25 - MC.DMC - Kamerun - Bedelsiz

Ramadan Sobhy - 17 - AMCRL/MR - Mısır - € 600 B

Ranford Selasi - 18 - MC - Gana - € 700 B

Ibrahim Salah - 28 - DMC.MC - Mısır - ?

Saleh Gomaa - 21 - MC.AMC - Mısır - € 600 B

Mande Sayouba - 22 - GK - Fildişi - ?

Arkadaşlar göz kararı hızlı bir tarama yaptım pek vakit ayıramadım bir kaç gündür. Hafta sonu tam detaylı tarama yapıp bir liste şeklinde hem kendi kadroma katmayı düşündüğüm, hemde herkesin işine yarayabilecek futbolcuları bulmayı hedefliyorum..
Yabancı sınırımız olduğu için kadroyu ona göre kurgulasamda alabildiğim kadarını alıp Avrupa'da kiraya verebilirim.. Hobi olarak

Oyun sürecinde 2 hedefim var ;

- Süper Ligin oyun içi gelişiminden kontrol edilmediği müddetçe hiç bir zaman memnun olmadım. Bir şekilde Türk Kulüplerini güçlendirmeye çalışıcam. Umarım kiralık için bol bol kapı çalarlar biz de oyuncu çok

- Gittiğim her takımda 1 ve ya 2 Türk futbolcu götürüp Avrupa'ya açılmalarını ve gelişimlerini kendim sağlamak istiyorum.

TRANSFER ÖNERİSİ

Her transfer dönemi bu başlık altında fikirlerinizi bekliyorum

Real Sociedad formasıyla görmek istediğiniz Türk Futbolcuyu paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar

Bir 10 dk ayırıp bunun için ufak bi liste çıkardım içine eklenecek her futbolcu bugün olmasada bir gün açılacak Avrupa'ya

İstenen ücretleriyle beraber ilk aklımdan geçenler;

LİSTE

Direk 11 oyuncusu olması pek mümkün değil.. Ama sürekli bir rotasyonla profil olmasada performansla forma savaşı verecek biri arıyorum. İrfan Can Kahveci, Ahmet Çalık, Aytaç Kara eski oyunlarımda kimlerden forma aldı burda da yanıltmayacak biri dert ortağı şart

Real Sociedad hedefleri, taktik ve yeni keşifleri hafta sonu sizinle paylaşmayı umuyorum Cuma günü kontrolüm var ondan sonrası vakit ayırmaya başlayabilicem

Herkese hayırlı günler, oyunda bol şans