Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: Galatasaray_Gaziantepspor macı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Galatasaray_Gaziantepspor macı

Aslan maç saatini bekliyor
    Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak Galatasaray bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları ile başladı. Sarı kırmızılı futbolcular daha sonra dar alanda, kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptılar. Antrenman, soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla sona erdi.

Antrenmana sakatlığı süren Necati Ateş ile ortakulat iltihabı geçiren Mehmet Güven katılmadı. Necati tedavisinin ardından, özel bir antrenman programı dahilinde fizyoterapistler gözetiminde salonda ve sahada çalışırken, Mehmet Güven'in tedavisine devam edildi.

Galatasaray yaptığı son antrenmanın ardından Gaziantepspor karşılaşması için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Gaziantepspor ile 41. lig maçı!

Galatasaray ile Gaziantepspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 41. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan maçlarda, sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayısında 24-7 üstünlüğü bulunurken, taraflar 9 kez de eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın ligde attığı toplam 71 gole, Gaziantepspor 27 golle karşılık verdi. İki takım arasında ligde geçen sezon yapılan maçlarda taraflar Gaziantep'te 2-2 berabere kalmış, İstanbul'da Galatasaray 6-0 galip gelmişti.

-İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-

Galatasaray ile Gaziantepspor, lig maçlarında şimdiye dek İstanbul'da 20 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, kendi evlerinde 14 kez galip gelirken, kırmızı-siyahlı ekip 3 kez deplasmanda kazandı. İstanbul'daki 3 maç da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 40, Gaziantepspor ise 9 gol attı.

Galatasaray'ın yarın Gaziantepspor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
    Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Ergün, Sabri, Ayhan, Okan, Hasan Şaş (Arda), Hakan, İliç (Özgürcan)

Mondragon (GK)
    Cihan (DR)
    Tomas (DC)
    Song (DC)
    Ferhat (DL)
    Ayhan (DMC)
    Sabri (MR)
    Arda (ML)
    Hasan Şaş (AMC)
    İlic (AMC)
    Hakan Şükür (FC)

Ben Arda, Sabri ve Hasan Şaş üçlüsünü bu takımda aynı anda görmek istiyorum.. Bunuda görmek için Okan'ı takımdan kesmek gerekir.. Umarım bu üçlüyü bir arada görürüz..

Maça gelince.. Zor olacak her maç gibi.. Temkinli oynayıp 3 puanı kesin almalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yarın sarı kırmızılı takımımızı zorlu bir mac bekliyor ama kendi evimizde yenecegimize eminim
    ermoon kardes haklısın ama yinede sabri yerine mehmet yada okan oynar cift ön libero daha iyi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ermoon
    Mondragon (GK)
    Cihan (DR)
    Tomas (DC)
    Song (DC)
    Ferhat (DL)
    Ayhan (DMC)
    Sabri (MR)
    Arda (ML)
    Hasan Şaş (AMC)
    İlic (AMC)
    Hakan Şükür (FC)

Ben Arda, Sabri ve Hasan Şaş üçlüsünü bu takımda aynı anda görmek istiyorum.. Bunuda görmek için Okan'ı takımdan kesmek gerekir.. Umarım bu üçlüyü bir arada görürüz..

Maça gelince.. Zor olacak her maç gibi.. Temkinli oynayıp 3 puanı kesin almalıyız..
    Bence Ferhat'ın bu takımda işi yok çok kalas bir oyuncu! Orhan AK çok iyi olmamasına rağmen güven veriyor.

Maça gelince büyük konuşmayı sevmem ama GALATSARAY kendi evinde anadolu takımlarına puan kaybetmeyecektir bu sene de!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Bence Ferhat'ın bu takımda işi yok çok kalas bir oyuncu! Orhan AK çok iyi olmamasına rağmen güven veriyor.

Maça gelince büyük konuşmayı sevmem ama GALATSARAY kendi evinde anadolu takımlarına puan kaybetmeyecektir bu sene de!
    kardes ferhat ne kalası yapma yaw
    adamın yası kac kolaysa sen cık oynaaaa

Nesil
    2006

Şimdi senin dediğin laf bir kere çok saçma kolaysa ben çıkıp oynayacakmışım benim uzmanlık alanım futbolmu? Adam kaç yaşından beri bu işin eğitimini alıyor. Kalas değil evet kalasın önde gideni Ankara maçı ve Fenerbahçe mçaını hatırlayın. Yaşını sorun ediyorsun. Arda kaç yaşında? Aydın kaç yaşında? Uğur kaç yaşında? Veya durmadan o kiraya gönderilen o cafercan?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yaw adamın yası kac yapmaaa yaaaaaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hehe deyip geçin

Nesil
    2006

Yaptığı hatalar yutulur cinsten değil! Yaşına bağlayamazsın bunları1 Yaşı küçük diye istediği kadar hata yapabilir diye birşey mi var yoksa? Galatasaray için yetersiz bir oyuncu bence kiralnmalı gerçi ne kadar geliştirebilir kendini o bilemiyorum ama kiralanması daha iyi olur o oynadıkça daha çok başımız ağrır!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes peki sana birsey sorcam ferhat kiralandı orhat sakatlandı kim oynucak
    alternatif yokkkkkkk

Ferhat biraz daha geliştirilmesi lazım.. Kiraya verilirse iyi olur.. İlk sayfada Ergün'ü görünce Orhan heralde sakat dedim Ferhat'ı yazdım.. Ergün'ü ilk 11'e almaya gerek yok.. Çok top kaçırıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

kendi oynayacak takımda kendine yer açıyor

Nesil
    2006

Ergünü çekersin oraya Ferhattan iyi oynayacağına eminim ben en azından pas yüzdesi yüksek. Ya bana ergün mü ferhatmı sorusuna ferhat derseniz var ya ya ben başka takımı izliyorum ya da siz!

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ergün e laf yok arakadaşlar adı yeter o nun

Ergün ile Ferhat tabiki kıyaslanamaz. Ergün tecrübesiyle ağır basar.. Ferhat'ın kalas olduğuna katılmıyorum.. Orta Saha ve Forvet futbolcuları takıma çok çabuk uyum sağlayabilir. Defans oyuncuları farklıdır. Kaleciler ile iletişim kurmak zorundadır.. Ferhat Mondragon tarafından kaç defa uyarılmıştır daha? Durun hele.. Zamanla tüm gençlerimiz gibi Ferhat'ta iyi olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün inşallah Gaziantep'i yenip 3 puanı alacağız Galatasaray'ımızdan galibiyet bekliyoruz
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ben yeneceğimize inanaıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet yencez tabiki kesin konusuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

galatasaray'ı zorlu bir maç bekliyor ama kazanacaktır
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Ergün hiçbişey ile ağır basamaz, o kadar hayalet gibi geziniyorki sahada, maçtan haberi yok adeta..
    Ferhat 1-2 maç oynadıktan sonra açılan bir oyuncu, ondan maça girip oyunu çevirmesini beklemek hayal olur.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Ergün hiçbişey ile ağır basamaz, o kadar hayalet gibi geziniyorki sahada, maçtan haberi yok adeta..
    Ferhat 1-2 maç oynadıktan sonra açılan bir oyuncu, ondan maça girip oyunu çevirmesini beklemek hayal olur.
    Ergün'e de hayalet gibi dedin ya helal olsun. Ama doğru o Ferhat kadar dikkat çekemiyor tabi mesela ne bileyim auta giden topu kornere atmıyor (kornerden dönen topta gol olarak dönüyor kalemize) ya da en önemli derbide onun olduğu kanadı koridora çevirmiyor üstüne üstülük yetmezmiş gibi geriye hatalı pas yapıp takımın gol yemesine de neden olmuyor! Tecrübesiz diyeceksiniz biliyorum ama bu adamın tecrübesini başka yerde kazanması lazım GALATASARAYIMIZA zarar veriyor!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

galatasaray alacaktırr.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bana göre Galatasaray için kolay bir maç olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bende kesin konusuyorum bu mac 3 gol üstü biter

Nesil
    2005
    Yer
    ev

çok kolay bir maç beklemiyorum ama kazanacağımızı umuyoum yok yok kazanacağımızdan eminim hatta

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence alırız tabi saçmalamazsak

Kralin gol atmasi lazim bu macta. Cunku atmaya basladimi makina gibi devam ediyor mubarek. Sustumuda ayagindan gol alamiyorsun

S-B-Z Misafir

bence gollü bir maç olacak ve her iki takımda atacak,galatasarayın fark atacağını düşünmüyorum ama galip gelecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

zor bir maç gibi gözüküyor.Zaten artık kolay maç kalmadı ligde.Ama kalbim galatasarayımızın kazanmasından yana

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri