Yeni patchle birlikte Roma kariyerime devam ediyorum, netten takip ettiğim yabancı birinin taktiğini kullanmaya yeni başlamıştım. Taktik 4-4-2 flat, belirteyim o ünlü TFF'nin taktiği de değil. Onun taktiklerini nedense hiç sevemedim zaten. Forvet hattına ya SF ya da YRD(D) koyuyor. Yeni patchte ROMA'daki 3. sezonumdaydım ve elimdeki taktiği sezon ortası yeni değiştirmiştim. O sezon ligde rahat şampiyon oldum ve ŞL'yi aldım. Sonraki sezon ŞL hariç tüm kupaları aldım. ŞL'de de finalde kaybettim. Şu an ROMA'daki 5. sezonum yani taktiği kullandığım 3. sezonum, ligi açık ara farkla tek mağlubiyetle lider tamamladım. Lig kupasını aldım ve ŞL'de yine finaldeyim. Gerçekten kolaylaşmış mı yoksa ben mi takımı çok iyi kurdum taktik mi çok iyi bilemiyorum. Takımdaki yaş ortalaması 24 falandır, genelde wonderkid oyuncularıyla ve bilindik 2-3 yıldızla dolu. Forvet hattında Origi ve Gabigol var, stoperde de Rugani, sol bekte Baba Rahman ve Federico Dimarco, sağ açık Gerson gerisi tamamen regen. Forvetlerim öyle sezonluk 50-60 gol atmıyor zaten, en fazla 30 atıyorlar, ama eşit dağılıyor. Origi 30 atmışsa Gabigol 25 atıyor yedek forvetim de 20-25 arası rahat atıyor. Bu arada 5 sezondur Romadayım ondan önceki 4 sezon da BJK ile oynadım.