33. HAFTA
34. HAFTA SON MAÇIMIZDA GALİP GELSEK DE PSV AVERAJ İLE 2. SIRADA BİZ 3. SIRADA LİGİ BİTİRDİK. SÖZLEŞME İMZALARKEN ORTA SIRALARDA BİTİRMEMİ İSTEDİLER BEN AVRUPAYA GİDERİZ DEMİŞTİM
![]()
33. HAFTA
34. HAFTA SON MAÇIMIZDA GALİP GELSEK DE PSV AVERAJ İLE 2. SIRADA BİZ 3. SIRADA LİGİ BİTİRDİK. SÖZLEŞME İMZALARKEN ORTA SIRALARDA BİTİRMEMİ İSTEDİLER BEN AVRUPAYA GİDERİZ DEMİŞTİM
![]()
2. Sezon Transferlerimiz
2. Sezon pasa dayalı bir taktik ile mücadele edeceğiz... ilk sezon ligden bir beklentimiz yoktu ama avrupa gitmeyi başardık. Avrupada gruptan çıksam yeterli. Bütçe neredeyse hiç vermiyor başkan bende kendi bütçemi oyuncuları ucuza alıp satarak yapmaya çalışacağım. Şimdilik kiralamaya devam ...
Taktik aynı ama mentalite ayağa pas ve topa hakim olan taraf olarak belirledim. Kanatlarıma güveniyorum. Umarım beni yanıltmazlar.
Direktiflerim...
![]()
ŞL'nin kılpayı kaçması kötü olmuş.![]()
TariboWest
Ligi iyi yerde bitirmişiz ancak çok kiralık oyuncu almışız sorun olmasın ?
umarım avrupada güzel kazançlar sağlarız
Başarıya aç ama parasız bir takım olmak zor![]()
Evet beyler bıraktığımız yerden devam ediyoruz. 2. Sezonumuzda bakalım nasıl bir başarı elde edeceğiz.
Öncelikle yeni sezonda transferlerimi sizlerle paylaşıyorum.
Yeni sezonda pasa dayalı taktik oynatmayı düşünüyordum ama kontra taktik oyunculara daha uygun olduğunu düşündüm ve kontra yapan bir taktik tasarladım. Umarım yeni taktiğimiz bize başarı getirir.
Yeni Taktiğimiz
Yeni Taktiğimiz ile çıktığımız maçlar..
![]()
Bu arada bas dost'u alınca akpomu geri yollarım ponce yedekte bekliyor...
Last edited by enstoprak : 18.Mart.2016 at 02:40
Leandrinho yu kesinlikle tavsiye ederim. Ofansif orta saha hücümda muhteşem katkı sağlıyor. Şuana dek 3 golu var sezon sonunu merak ediyorumRashaan fernandes de hem genç hem oyun 4 yıldız veriyor ayrıca çabuk gelişiyor. Bütçeyi doldurmak adına sattım. R.gomezi kiralık aldım yerine. Karar sizin tabiki...
Last edited by enstoprak : 18.Mart.2016 at 02:41
Avrupa ligi gruplarımız belli oldu çok zor rakipler çektik. Chelsea nın bana denk gelmesi can sıkıcı..
Gruplara bakarken fenerbahçe ve galatasarayında uefada gruplara kaldığını gördüm. Bjk şampiyon olmuş
Fenerbahçeninde işi çok zor
Gs çıkar bence bu gruptan gibi gibi
Serüvene devam![]()
Bir FENERBAHÇE'li olarak maçımızı izledim ama hem hakeme hemde josue ve braga kalecisine uyuz oldum. Eğer parası olan takım teklf yaparsa kabul edip 2 futbolcuyu alt takımda çürümeye terk edeceğim and içtim. Fenerbahçe avrupa ülkemizin takımı olarak yani TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETTİ. Etti ama TÜRKleri sevmediklerini bir kere daha gösterdi avrupalılar ...
Paylaşımlarımıza devam ediyorum beyler. Keyifli okumalar dilerim..
Fiksür paylaşımımda Roda JC maçına dek gidişatımızı sislerle paylaştım. Roda JC maçıyla devam edelim
5. HAFTA
6. HAFTA
AVRUPA LİGİ GRP K
7. HAFTA
8. HAFTA
AVRUPA LİGİ GRP K
9. HAFTA
HOLLANDA KUPASI 2. TUR
10. HAFTA
AVRUPA LİGİ GRP K
11. HAFTA
HOLLANDA KUPASI 3. TUR
12. HAFTA
AVRUPA LİGİ GRP K
13. HAFTA
14. HAFTA
AVRUPA LİGİ GRP K
15. HAFTA
AVRUPA LİGİ GRP K
16. HAFTA
17. HAFTA
HOLLANDA KUPASI 4. TUR
18. HAFTA
![]()
Last edited by enstoprak : 18.Mart.2016 at 02:42
Ocak ayı transfer sezonunda kadromuzu daha da güçlendirdiğimizi düşünüyorum.
GELENLER
GİDENLER
Kenneth Varmeer'i Celtic istedi iyi fiyata sattığımı düşünüyorum 30 yaşındaydı zaten. Yerine Sergio Romero yu kiraladık.
Isla'yı sezon başında 2.1 m almıştık Stoke ye 3.5 m sattık hem kazan sağladık hemde yerine 2.m ya Peruzzi'yi aldık hemde 48 ay taksitle![]()
Carlos Mane mutsuzdu onuda 4m 48 ay taksiyle aldım. Bilal oynayamıyordu verim alamıyordum 800 B sattım gelen parayı Manenin taksitinde kullandık.
İlk Regenim Luis Oliviera... Kendisinden çok şey beklemiyorum az çok oynasın yeterliileride klübe güzel para kaynağı olacağına eminim
FEYENOORD İLE LİG VE AVRUPADA Kİ DURUMUMUZ
![]()
Ligde çok iyi gidiyoruz Ajax hata yaparsa ligde Şampiyon olabiliriz.
19. HAFTA
20. HAFTA
HOLLANDA KUPASI ÇEYREK FİNAL
21. HAFTA
AVRUPA LİGİ 1. ELEME TURU 1. AYAK
22. HAFTA
AVRUPA LİGİ 1. ELEME TURU 2. AYAK
Evimizde yenemedik Deplasmanda 5-1 ile şov yaptık nasıl oldu bende anlamadım
23. HAFTA
24. HAFTA
Ajax'ın ipini çekiyoruz
25. HAFTA
AVRUPA LİGİ 2. ELEME TURU 1. AYAK
Evimizde muhteşem bir sonuç alıyoruz.
26. HAFTA
AVRUPA LİGİ 2. ELEME TURU 1. AYAK
İlk maçtaki skor bize yeterli güle güle herta berlin
27. HAFTA
28. HAFTA
29. HAFTA
![]()
HOLLANDA KUPASI YARI FİNAL
30. HAFTA
31. HAFTA
AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL 1. AYAK
Muhteşem sonuç. Deplasmandan beraberlikle dönsek bile yeterli.
32. HAFTA
AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL 2. AYAK
Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Taktik muhteşem sonuç verdi. tabi Sergio Romero muhteşem performans sergiliyor kalede hakkını yemek istemem.
HOLLANDA KUPASI FİNAL
Ne demek bu sene Ajax'a kupa yok
33. HAFTA
AVRUPA YARI FİNAL 1. AYAK
Leverkusen çok zorladı. Deplasmanda işimiz çok zor olacak.
34. HAFTA
![]()
Last edited by enstoprak : 18.Mart.2016 at 07:59
AVRUPA YARI FİNAL 2. AYAK
ELimizden geleni fazlasıyla yaptık ama yenemedik. Sağlık olsun Finalin kapısından dönmek de güzel... taktiğimi sevdimBu saatten sonra Hollandada 4 Büyük yok Tek Büyük var o da FEYENOORD
BU SEZON Kİ BAŞARI DURUMUMUZ.. BENCE ÇOK İYİ BİR EKİP OLDUK...
Daha iyisi için mücadelemize devam
![]()
Yeni Sezonda Görüşmek Dileğiyle Şimdilik Hoşçakalın![]()
Tebrikler. Çok başarılı bir sezon olmuş.![]()
TariboWest
TebriklerDevamı gelir inş.
Akşam yeni sezona devam![]()
3. Sezonumuz devam ediyor beyler.. Feyenoord ile uzun yıllar sonra ligi ve lig kupasını kazanıp avrupada yarı final oynayıp finali kaçırdık. Çok güzel bir sezondu gerçekten. Lakin hollanda liginde ajax dısında galiba takımlarda para yok. Bende iş ilanlarına baktım shalke 04 menejer arıyordu başvuru yaptım kabul edildi. Yeni adresimiz bundesliga ... Bayern'e dur demeye gidiyoruz. Hollandada Ajax ve Psv'ye nasıl dur diyebildiysek bundesliga'da 1-2 yıl için güzel takviyelerle inşallah bunu başaracağız.
Geçen sezon shalke 04 ligi bu şekilde bitirmiş daha iyisini biz başaracağız. Hedef ilk 3 ve Şampiyonlar ligi bileti almak ...
![]()
Takımı aldık ve revizyon yapalım dedik![]()
TRANSFERLERİMİZ
TAKTİĞİMİZ
Feyenoord üzerinde tasarladığım kontra taktiğini kullanmaya devam ediyorum.
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ
Hazırlık maçlarımızı Asistan Menejere bıraktım. O kadar maaş veriyoruz haketsin
![]()
Hazırlık maçlarımızın sonrasında lig başladı ve ilk hafta itibariyle sonuçları paylaşıyorum.
ALMANYA KUPASI 1. TUR
Bol gollü güzel bir maç oldu
1. HAFTA
2. HAFTA
3. HAFTA
4. HAFTA
5. HAFTA
Stuttgard deplasmanında malesef kaybettik. Taktik gayet iyi işliyor.
6. HAFTA
7. HAFTA
8. HAFTA
Wolsburg'u bol golle uğurluyoruz. Muhteşem bir maçtı.
9. HAFTA
B.dortmund deplasmanından 1 puan almak yeterli.
10. HAFTA
![]()
Schalke güzel tercih olmuş. Honda'yı kullanıyor musun ?
TariboWest