Quote Originally Posted by Namzet View Post
Bayern'in ayağını kaydır Arda Hocam
Ben elimden geleni yaptım, adamlar golü atamayınca Bruma'yı, Poldi'yi ve Telles'i oyuna aldım ve maçı kazandık.

A Grubu

6. Maç (E) vs Sevilla

Şüpheli Kadro!

Maçtan önce Galatasaray'ın ilk onbirini gören Alman taraftarlar sosyal medyadan #CheaterGalatasaray hashtagiyle kulübe ve teknik direktör Güray'a yüklendi. Pek çok futbolsever Şampiyonlar Ligi'nin ruhu bu olmamalı şeklinde fikirlerini paylaştı. Aynı zamanda Infantino'nun da maç boyunca telefonunun susmadığı öğrenildi.

(Ben daha ne yapayım Sevilla için? )

Bruma'nın 80. dakikada attığı golle Galatasaray maçı kazandı. Maç sonrasında Sevilla Teknik Direktörü Unai Emery "Maçın hakkı bu değildi." şeklinde bir yorum yaptı. Bu yoruma özellikle İspanyollar ve Almanlar büyük tepki gösterirken, maç sonrasında Güray; "Geniş bir kadromuz var, gruptan çıkmayı garantilemiştik ve önceki maçlarda forma şansı bulamayan arkadaşlara şans tanıdım. Şanslıydık." demekle yetindi.

Infantino:

"Galatasaray'la ilgili fazlaca telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldım. Açıkçası bu durumlarla ilgili bir yaptırım yapmamız söz konusu değil. Bunu benzer hamleleri önce Barcelona, Real Madrid ve Manchester United gibi takımlar da yaptı. Ayrıca maçı Galatasaray kazandığı için tartışacak bir mesele olduğunu düşünmüyorum."