Quote Originally Posted by Kdarkig View Post
Bu adamı yorumlarken lütfen sadece lig maçlarındaki performanslarını baz almayın. Ligimiz için çok iyi bir stoper olmasına rağmen avrupa maçlarında göstermiş olduğu vasat performansla maalesef geçer not alamıyor.

Ligin en iyi stoperi olduğunda zaten hem fikiriz fakat profili de zaten ligin en iyi stoperi yapıyor adamı.

Markaj 16
Top kapma 15
Agresiflik 17
Cesaret 20
Hız 14 ( 1.90 boyundaki bir stoper için müthiş)
Kararlılık 16
Liderlik 16

Bu özellikleri gerçekten onu oyunda sağlam bir stoper yapıyor . Fakat sen fazla abartıyorsun bu adamı bence. Çünkü avrupa maçlarında seyrettiğim Kjær ile ligdeki Kjær arasında dağlar var. Sezon sonu Fener adamı 15-20 ye premier lige satarsa (neden olmasın) ve orada da formayı kaparsa helal olsun derim sana ama şu an için süper ligin en iyi stoperi diyebilirim sadece bu adama.
kjaer fenerbahçe'deki 6 aylık performansıyla, avrupa olsun lig olsun, avrupa çapında ortanın üstü düzeyde bir stoperliğe erişti. zaten güncel özellikleri baz alarak değerlendirdim, sonraki 6 ay ne yapar göreceğiz. ama kesinlikle abartılı değil bence, yanında bruno alves gibi bir çok defosu bulunan bir stoper yüzünden avrupada yediğimiz goller kjaer'i avrupada iyi oynayamayan bir stoper yapmaz, biraz bireysel bakmak lazım. kjaer bireysel olarak kendi yapması gerekenleri %100'e yakın performansla yerine getirdi. muslera'nın (son 6 ay hariç) gs'deki genel profili neyse kjaer de tamamen aynı mertebede şu an.

oyunda çok daha iyi bir sürü stoper var, öyle abartılı değiştirmedim ki. 8 olan bir iki özelliğini 12-13 yaptım, kararlılık ve liderlik gibi bu zamana kadar inanılmaz geliştirdiği iki özelliğini de 16 yaptım. kaldı ki kjaer oyunda bu haliyle bile süper performans sergilemiyor zaten, yine alves yüzünden