4 lü savunma anlayışı ile kullanacağımız taktiklerimiz. 4-3-3 yerine 4-4-2 dizilimini kullanmaya karar verdim. Genel olarak maçlara 4-2-3-1 şekilinde çıkacağız. Baskı uygulayıp hızlı top kapmaları ile kontra ataklara çıkacak bir oyun mantelitesi ortaya koyacağız. Hedefim İçeride maç kaybetmeyip dışarıda alacağımız maülubiyet sayısını minimum da tutarak en kötü ihtimalle play-off lara kalmak.
Takıma olan inancım tam.
Scaugali yerine Sharp olacak.
Sakatlık haberleri, sancılı oyuncu arama süreçleri sonunda artık beklenen an gelmişti, sezon başlıyordu. Hayatımda ilk defa resmi bir maça Menajer olarak çıkacaktım muhtemelen oyunculardan daha fazla heyecanlıydım. Maçtan önceki son idmanın sonlarında oyuncularıma kısa bir toplantı yaparak sezon sonu için olan hedeflerimizi hatırlattım ve maç gününe kadar kendilerine izin verdim.
Etkili oyunumuzla rakibimize karşı üstünlük kurduk ancak 60 da yediğimiz golü çıkartamadık. Sonucu hak etmemiş olsak da mücadelemiz ve oynadığımız futbol geleceğe yönelik umutlarımızı arttırıyor.
İlk lig maçının ardından Capital One Cup 1. tur maçı vardı, sıkışık olarak adlandırabileceğimiz bir period da sezona başlamıştık. Maç kondisyonun tamamen oturması açısından bizim için iyi olsa da bu sıkışık tempodan yara almadan çıkmak zor olacaktı.
Hak ettiğimiz bir galibiyet alıyoruz, çok daha fazlasını atabilirdik. Umarım gol bulma şansımız ligin 2. maçı ile artar ve sezonda rahat ilerlemeye başlarız.
Etkili ve istekli oynadık. Maçın ilk yarısında 2-0 öne geçtik ancak Solbek Jackson'ın önce yaptığı asist sonrasında sebep olduğu anlamsız penaltı ile evimizden 1 puan ile ayrılıyoruz.Maç içinde sakatlanan sol açık oyuncum genç Diego De Girolamo nun 4-5 hafta sahalarda olmayacağı haberi ile ileri uç kanat oyuncusu sıkıntıları baş göstermiş oldu.
Sonraki bir kaç antreman takımdaki amc fazlalığından faydalanıp devşirme bir sol açık ortaya çıkarmaya çalıştım ancak, antremanlarda beklentilerimi karşılayamadılar. Bir sonraki maç devşirme oyuncuyla oynamak zorunda kalsam bile hucüm konusunda sıkıntı çekeceğimiz aşikardı.
Peterborough ile mücadele ettik ancak durduramadık. 85 de geliştirdiğimiz atakla gol bulmayı başardık ancak yeterli olmadı. Takımın mücadelesi umut verici olsada, gol atamama problemimiz beni endişelendirmeye başlamıştı.