Quote Originally Posted by Namzet View Post
Arda Güray'ı bugünlere getiren Galatasaray hakettiği Şampiyonlar Ligi kupasını göremeden Arda hoca tarafından ihanete uğramıştır.Eyyy Galatasaray taraftarı....Haydaaaaa
O zaman size bir fıkra anlatıyım....

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Paraya bakarmısın yav Pogbayı al hocam ne kadar olursa olsun Gs den de bir oyuncu alda adamlara para kazandır
Pogba'ya 70 verdim 150 istediler, sonra Pogba sözleşme yeniledi. GS'nin parası bol, sıkıntı olmaz.

Quote Originally Posted by tevfikken View Post
gs'ye man city altyapısından bir kaç genç yetenek yolla 1-2 sezon sonra geri dönüp o gençlerle şl'yi kovala
Altyapıdan oyuncu yolluyoruz da Galatasaray pek istekli görünmüyor.

Quote Originally Posted by batman View Post
selamlar ilgiyle takip ediyorum. çok başarılı gidiyorsun tebrik ederim devamını dilerim kullanmış olduğun taktiği paylaşabilirmisin bizimle. teşekkürler şimdiden
Teşekkür ederim. Taktiğimi paylaşmayı tercih etmiyorum ama 4-2-3-1 dizilişi, Standart - Kontrollü, Çok Akıcı, Ofansif Orta Saha Takımın beyni, Kanatlar İKE (Destek) oynuyordum Galatasaray ile son dönemlerde.

İlk etapta takımdan oyuncular göndereceğimizi söylemiştim. Küçük çaplı bir temizlik yaptık.

Henüz takıma oyuncu transfer etmedik. İngiltere'de yetişmiş oyuncular transfer etmemiz gerekiyor. Transfer olmadan ve altyapıdan gençleri AS Takıma çıkarmadan kadronun şu anki konumunu bir paylaşayım.

Yaya Toure, Kompany ve Zabaleta yaşlandı ama halen canavar gibiler. Ayrıca takımın efsane oyuncuları arasındalar. Bu nedenle bu oyuncuları göndermek istemedim.