Originally Posted by
Aerius
Chelsea'nın hücüm hattı ateş ediyor

Alcacer cidden çok efektif bu seride Chelsea maçlarında ona dikkat etmek lazım

Şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerim olarak Arsenal ve Chelsea'yi görüyorum. İkisinin de hem çok iyi kadroları hem de çok iyi teknik direktörleri var. Alcacer değil de Jota daha etkili olur gibi görünüyor, geçen sezonun EPL gol kralı olmuş çünkü.

Originally Posted by
tevfikken
kante çok bücür ya ben de ileriki sezonlarda alırım diyordum ta ki boyunu farkedene kadar

rakibin orta sahası uzun boylu olursa sürekli havadan oynayıp kante'yi ezebilirler hocam aman.
sunumuna da hareket getirmişsin çok güzel olmuş, aynen devam

Hava topuyla bizi ezmeye çalışırlarsa büyük hata yaparlar çünkü stoperde Otamendi, Kompany, Stones gibi kafayı vurdum mu oturtan adamlar var.
Premier Lig beni her zaman heyecanlandıran bir lig olmuştur. Sunumun böyle devam etmesine özen gösteririm.

Originally Posted by
Omer9528
Muhteşem bir sezon olucak gibi. Zaten İngiltere'de hep öyle olur ama bu sefer şampiyon belli

Şampiyon belli değil ama büyük favoriyiz.
İngiltere Premier Lig Başladı.
Lige çok güzel bir başlangıç yaptık, 3 maçta da çok üstün futbol oynayarak sonuca gitmeyi başardık. Agüero, De Bruyne ve Sterling ateş ediyor, bir oyuncu daha bunlara ayak uydurursa bizi kimse tutamaz.
1. Hafta (E) vs Stoke City
2. Hafta (D) vs Everton
3. Hafta (E) vs Fulham
-
Ağustos Ayının Oyuncusu Raheem Sterling
Transfer Dönemi Sonlandı

-
Galatasaray'la İlgili;
Galatasaray yeni teknik direktörü olarak eski Celtic menajeri Ronny Della ile anlaştı. Süper Kupayı kazandılar. Güzel de bir transfer dönemi geçirdiler. En önemlisi değerli oyuncularını kaybetmediler.
Şampiyonlar Ligi'ndeki grupları zor ama çıkabilirler.
-