Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Geçmiş olsun hocam çok iyi bir kariyerdi.Barrow fc yada Fc uniteed güzel olabilir.York yada oxford da güzel olur bence.
Önerilerini yeni kariyer açarken değerlendiririm. Wimbledon Afc dikkatimi çekti, zor bir kariyer olabilir ama AKINFENWA gibi bir canavarları var.

Quote Originally Posted by Aerius View Post
Blyth Spartans'ı al hocam Kötü olmuş savenin yanması
Alt ligleri incelemiştim ama o takım dikkatimi çekmedi ama yeni kariyer açmaya karar verdiğimde bakacağım.

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
Geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by tevfikken View Post
yapma be tavsiyem bu kadar çok save'i tutma bilgisayarda, hepsi baya bir mb tutuyor.

yeni kariyerinde bu şekil bir sunumla yine galatasaray'ı al
Galatasaray, Galatasaray nereye kadar.

Quote Originally Posted by ImBoss View Post
Kariyeri başladığı günden beri takip ediyorum. Transfer politikaların ve takım yönetimin gerçekten çok iyi. Oyunculardan maksimum verim alabiliyorsun Senden Karşıyaka'yla bir kariyer yapmanı öneriyorum. Ben şuan yapmaktayım ve çok keyif alıyorum sende yaparsan çok sevinirim
Yorumların için çok teşekkür ederim. Türkiye Ligi pek tercihim değil ama düşünülebilir tabii ki.

Yarın ikinci vizelerim başladığı için muhtemelen çok ilgilenemeyeceğimden olası bir boşluğa kadar yeni bir kariyer açmayacağım. Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.