Johnstone's Paint Cup da rakibimiz Burton'u durudrmayı başarsak da mücadelemiz galibiyete yeterli olmadı. Penaltı vuruşlarında avantaj bizdeyken son iki vuruşu kaçırarak elendik.

Takım içinde huzursuzluklar çıkmaya başladı. Tesislerde oyuncuların yüzü gülmez oldu. Bırakın benle iletişim kurmayı kendi aralarında bile iletişim kurmaz oldular. Kulüp içinde sıkıntılar olduğu herkes tarafından fark edilmeye başladı. Oyuncularımın morallerini toparlayamamakla birlikte iletişim kurmakta bile zorluk çekiyorum.

Sağ olsun eski oyuncumuz Neil Warnock sayesinde olaylar basına da sızmaya başladı. Kulüp yöneticilerimizin bana karşı güveni hala olsa da, galibiyetlerin gelmeyişi kulübü orta sıralarda durmaya mahkum ederken üstümdeki baskıyı da arttırıyor.

Sezon başında Skybet 2 lig'e düşmesi öngörülen rakibimiz karşısında rahat kazanıyoruz. Ancak işler istediğimiz gibi gitmiyor. Kontra atak anlayışımızı, oyunu ileriye yıkan bir anlayışa çevirmeye çalışıyorum. Her türlü gol yiyoruz bari gol atalım.

Liverpool'a karşı çok iyi mücadele ettik. Maçı penaltılara götürebilsek belki kazanabilirdik de ancak uzatmalarda yediğimiz 2 gol kupa maceramızın bitmesine sebep oldu.

Sakatlıklardan yeterince çektiğimiz yetmezmiş gibi Woolford'u da kaybettik. Sol açık sıkıntımız var artık.

İngiltere'ye gelirken kurduğum hayallerin içinde kaybolmuş şekilde buldum kendimi. 2, 2,5 ay öncesine kadar dünyanın en mutlu insanlarından biriyken belkide şuan içinde bulunduğum sorunların çözmeye uğraşmaktan yorgun düştüm. Futbol takımının mücadeleden fazlasını ortaya koyamayışı, art arda gelen sakatlık haberleri yetmezmiş gibi kulüp yöneticileri tarafından çağrılarak son ayda 1 milyon $ civarında kulübün zarar ettiğini ve bu açığın artmasını beklediklerini söylediler.

İçinde bulunduğum durum boyumu aştı. Ancak mücadeleden kaçacak değilim. Kulübü toparlamak için elimizden gelin yapacağız.