2017-2018 SEZONU
Ligi 9.sırada bitirdik yani sezon başında yönetim ortalarda bitirmemi istiyordu bizde tam ortada bitirdik yani daha fazlasını yapardım diyemiyorum ya da daha azını sanırım bu kadroyla zorlayabileceğim en fazla limit buydu 17 kişilik bir rotasyonla oynadım bu beni çok zorladı yeri geldi forvetsiz oynadık bu sezon benim en anlam veremediğim sezon oldu aslında en heyecanlı en aksiyonlu sezon olmasını beklerken çünkü Süper Lig'e çıkmışız ama yakalayamadım o heyecanı çok absürt sonuçlar çıktı mesela Sivasspor'a aldığım 7-0'lık yenilgi beni şoka uğratmıştı koca kariyerde aynı maçta 3 gol yemeyen biz 7-0 yenildik yine sonlara doğru üst üste yenilgiler almışken aha ligden düştük diye geçirirken içimden iki maçta 6-0 ve 4-1 galibiyet alarak ligde kaldık.Komik bir sezondu.İyi bir kadro kuramazsam ya yerimizde sayarız ya da düşeriz diye düşünüyorum.Fenerbahçe yine şampiyon oldu üst üste üçüncü sezon şampiyon oluyorlar.Bundan sonra bir sezon daha devam edeceğim bundan sonraki sezonu maçları tek tek paylaşacağım özellikle bol bol transfer yapacağımı düşünüerekten onlarıda paylaşacağım.