Liverpool teknik direktörü de eminim sırf bu beşiktaşlının dediklerine göre taktik yapacaktır

Aklıma bir hikaye geldi paylaşma istiyorum sizlerle gerçi çoğunuz biliyorsunuzdur ama tam yeri diye düşünüyorum...
Cehennem de her ırka göre bir kazan varmış ve her kazanın başında da zebaniler varmış kurtulmak isteyen olursa izin vermemek için ama Türklerin başına hiçbirşey konulmamış. Tabi adamın teki merak etmiş demiş onların başında niye hiç birşey yok? Zebani cvp vermiş. Onların başında birşey bırakmaya gerek yok çünkü ne zaman bir Türk kazandan çıkacak olsa aşşağıdaki diğer türkler ayağından tutup geri indiriyorla demiş.
Dış kuvvetler bizim ne kadar duygusal ne kadar birbirimize bağlı olduğumuzu ne kadar çok bu vatanı sevdiğimizi biliyorlardı ve bizi birbirimize düşman etmek istiyorlardı ve hala da istiyorlar. Bu konuda da futbolu çok iyi bir silah olarak kullanıyorlar. Şİmdi ben bunu yapan arkadaşa ne diyeyim bilmiyorum. Ama gerçekten üzülüyorum rekabet güzel birşey ama Türklüğümüz en başta gelmeli! Yarın birgün bu ülkede bir savaş çıktığında senin ananı bacını ingilizler değil GALATASARAYLISI FENERBAHÇELİSİ koruyacak! Gerçekten çok üzüldüm ama bu kadar tahmin etmiyordum yani ben!