Originally Posted by
cklnc
Başarılar dilerim, takım seçimi güzel olmuş, FM 17 çıkmadan benimde son kariyer yapmak istediğim 2 takımdan biri diğeri de Liverpool.

Teşekkür ederim 
Transfer
Leverkusen ile Frey için maaşının yarısına anlaştık. Kadroya derinlik katması için yapılan bir transfer oldu.
Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 1. Ayak

Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turunda Hırvat ekibi Lokomotiva'ya konuk olduk. Maç beklediğimiz gibi bizim üstünlüğümüzle geçti. Golü bulduktan sonra biraz daha risksiz bir oyun ortaya koyarak maçı kazandık. Kadroda ki 5 sakat oyuncunun yanına yenisi eklenmeden maçı bitirebilmiş olmak bizi sevindirdi.
Süperliga 1. Hafta
İlk yarıyı 2-0 önde kapatacakken kalemizde gördüğümüz golle 2-1 bitirdik ilk yarıyı. Devre arasında oyunculara konsantre olmalarını ve maçın bitmediği hakkında konuşma yapıp, ikinci yarının başında taktiğe odaklanmalarını söyleyip odaklarını defansa doğru çekmeye çalıştım. Ancak bu kadar çaba etkili olmadı ve kalemizde ikinci golü de gördük. Golden 6 dakika sonra Auistin'in kornerden gelen ortaya güzel vuruşuyla öne geçtik. 79. dakika da iyice rahatlayarak ilk lig galibiyetimizi aldık.
Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. Ayak
İlk maçtaki üstünlüğümüzü devam ettirip turu atlamayı başardık.
Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Maçı Rakibimiz PAOK

Fikstür
Şu ana kadar iyi bir çizgi ile çıktığımız hiç bir maçtan mağlubiyet almayarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde yoğun bir fikstür var ve 6 tane kadro için önemli futbolcumuz sakat. Takımı yeteri kadar rotasyonla oynatamadığımız için takım maçın 70. dakikasından sonra yavaşlamaya, yorulmaya başlıyor. Sakatlıkların iyileşmesinden sonra daha da iyi bir şekilde yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum.
Bu arada Elmander'e teklifler yağıyor. Bir kaç takımın teklifine olumlu yanıt verdim. Takımdan gitmesi olası duruyor.