Eskiden olsa şu konu nirvanalara ulaşırdı be

Neyse iki sitem de biz edelim bari...

Arda, Hakan, Selçuk ve Cenk'in oyundan aşırı silindiği bir maç oldu. Her defasında rakipte kalmasına rağmen pas dağıtan olmadığı için durmadan topu şişirdiğimiz bir karşılaşma oldu. Maç başında Cenk diyordum ama maç içinde Burak Yılmaz'ı aradı gözlerim, her ne kadar beğenmesem de rakip savunmayı çok fazla yoruyor. Cenk topla oynayamamanın dışında rakip savunmayı da yoramadı.

Arda varlığını gösteremedi, Hakan Ç. da silikti aslında takım olarak kötüydük ama bu saydığım oyuncular bireysel olarak çok şey beklenen isimler o yüzden onlar çuvallayınca diğerleri göze fazla batmıyor. Caner içinde gördüğüm en kötü oyunuydu sanırım. Ayağında top tutmayı geçtim, her gelen orayı otobana çevirdi.

Savunma yönünden bişey beklemiyoruz ama ofansif de katkı veremeyince rakip bek bindire bindire bir hal oluyor. Arda ve Caner o kanatta olmaz diye düşünüyorum. Bana göre elinde Emre M. ve Volkan Ş. gibi topu aldığında adam geçip, süratle takımı öne çıkaracak birisi varken birisini kanatta değerlendirmelisin. Bunu yapmıyorsan da Hakan'ı falan kanat oynatma direk kanatsız çık, kanatta boşuna hapsediyoruz adamı.

Emre ya da Volkan ikilisinden birisi her maç oynamalı yoksa çıkmakta çok zorlanırız her maç. Maçın 1-0 bitmesi herhalde maç içindeki tek olumlu şey oldu bizim adımıza.

2 maçta umutluyum, 6 puan dahi çıkarabilecek durumumuz olduğuna inanıyorum sadece doğru taktik ve oyuncu seçimleri gerekli.