Açıkçası galibiyete sevinemedim,saçma sapan bir maç oldu.İlk gol bariz elle oynamaydı,keşke yardımcı hakem falan görseydi de gol iptal olsaydı.Bu galibiyet hiç içime sinmedi benim.İbrahim Toraman'ın kırmızı kartından önce ona Konyaspor yarı sahasında yapılan bir hareket var,hakem buna faul çalmadı.Sonrasında malum kırmızı kart,bence hakemin doğru kararlarından biriydi.Toraman'ın artık bunları yapmaması lazım.
Yine penaltı pozisyonu bence çalınmayabilirdi.Ömer Gündostu denen adamın hareketini çok iyi süzdü yardımcı hakem,artık bunlara kırmızı kart çıkması lazım ki deplasmana giden rakip oyuncular ev sahibi taraftarlarını tahrik etmeyi bıraksın.
Konyaspor'un frikik golünde bir Konyaspor'lu oyuncu bariz bir şekilde barajı ittirerek bozuyor,bence atışın tekrarı gerekirdi.Burda bir uyarıda Runje'ye;Bu ciddiyetsiz adam Beşiktaş kalesine hiç yakışmıyor.Ne güven veriyor ne de doğru düzgün başarılı kurtarışlar yapıyor.
Tribünlerden sahaya yağanlar çok çirkindi,bu gidişle puanı silinen ilk takım Beşiktaş olacak.Ben bu şartlar altında Beşiktaş'ın şampiyon olabileceğini pek düşünmüyorum.Zaten Ricardinho'nun gelişini J.Tigana istemedi falan gibi haberler var,bu doğruysa Tigana'da fazla uzun ömürlü olmaz,Ricardinho'da...