İlk olarak şöyle başlamak istiyorum; iki bek oyuncumuzun yapmış olduğu katkıyı iki kanat oyuncumuz da yapmış olsaydı belki hem uefada yolumuza devam ederdik hem de ligi 3 değil 5-6 hafta önce şampiyon bitirmiş olurduk. Kaleci Rajkovic, gerçekten bahsedildiği kadar sağlam kaleciymiş, nokta transfer oldu Musleranın yerine. Sağ bek Vrskaljko ve sol bek Alex Telles ise fazla bahsetmeme gerek yok, ikisi de standartların çok ama çok üstünde top oynuyorlar, sağ-sol bek mevkilere transfer düşünen varsa ikisini de şiddetle tavsiye ederim. Stoperlerim ise Mammana ile Süle idi. Mammana evet iyi bir stoper ama benim stoper anlayışıma göre biraz yumuşak kalıyor. Benim sevdiğim stoper tarzı biraz Nesta-Stam vari olmalı. Süle bu özellikleri taşıyan bir oyuncu ama Mammana'yı pek sevemedim çok da iyi oynamış olmasına rağmen. Orta sahadaki ikili Selçuk ve Fernandes; hemen hemen benzer nitelikte gibi gözükseler de Fernandes Selçuktan çok daha kumaşa sahip bir oyuncu. İki yönlü oynayabilen Fernandes bu takımın belki de efsaneleri listesine girecek kapasitede eğer transfer olup gitmek istemez ise. Gelelim kanattaki oyunculara. Sisto ve Campbell. Oyunun overrated oyuncularından bence. Teklif gelse ikisini de satmaktan çekinmem. Özellikle Campbell'i direk satarım. İyi oynadı ama iyi oynamadığı maç sayısı daha fazla. İstikrarsız ikisi de. Forvet arkası oynayan Sneijder ise artık yaşlanıyor ve bayağı da maaş alıyor. Satacağım ilk oyuncu kendisi olacak gerçek hayatta her ne kadar hayranı olsam da mecburen satılacak. İlerideki Calleri ve Milik ise; Calleri, Milik'ten bir tık daha iyi bir forvet. Ancak ikisi de beklentilerimi fazla karşılayamadı. Milik'i satarım, Calleri 1 sezon daha bizimle kalabilir daha iyi bir santrafor bulana kadar.

6.000.000 transfer bütçemiz ve leş gibi maaş bütçemiz var. Allah yardımcımız olsun Umarım seçim olur da Dursun Başgan gider