ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.HAFTA
Galatasaray 2 - 1 Steaua Bükreş
Şampiyonlar Liginde ilk iki maçta umduğunu bulamayan Avrupa Fatihi Galatasaray, 3. ve 4. haftalarda Rumen temsilcisi Steaua karşısında boy gösterdi. İkinci maça Balanta, Mammana, Telles,Solanke ve Johannes'in sakatlıkları sebebiyle olmayışı ciddi anlamda kadro yapısını ve oyun şablonunu sarsmış olsa da taraftarların muhteşem desteğini arkasına alan Galatasaray, Steaua'yı iki güzel golle devirmesini bildi.
Bu seneki Avrupa hedefimiz sezon başında her ne kadar Şampiyonlar Liginde ilerlemek olsa da; kadrodaki oyuncuların çok genç yaşta olması ve oyun içi rekabet seviyemizin düşük oluşu büyük takımlara karşı zorlanmaya itiyor. Dolayısıyla ana hedefimizi Uefa Final'i olarak düşünmemiz bizim yararımıza olacaktır diye düşünmeye başladım. Nitekim bunu başarabilecek kadro yapısına ve mentaliteye sahibiz.
Dursun Özbek Çıldırdı![]()
![]()
![]()
![]()






Manu'nun Steaua'yı yenmesiyle Uefa'ya göz kırpıyoruz en azından.















Son 7 haftaya girilirken herkesin aklında tek bir soru var. Şampiyon kim olacak? Fenerbahçe bir adım önde gibi gözükse de henüz kesinleşen hiçbir şey yok. Galatasaray'ın fikstür avantajı var ve bir diğer rakip Gençlerbirliği ise sadece lige odaklanmış durumda. 3 kulvarda birden hedefe yürüyen Galatasaray'ın ise ligde yapacağı en zor karşılaşma şüphesiz ki deplasmandaki Fenerbahçe karşılaşması olacak.













