Estádio da Luz FİNALE HAZIR !
Türk temsilci Fenerbahçe ile İngiliz Man. Utd. ile karşılaşacak. Fenerbahçe tarihinde ilk kez final oynarken Man Utd 6 kez final oynadı bunlardan 3'ünde mutlu sona ulaştı.
2019 - 2020 SEZON DEĞERLENDİRMESİ
Hedeflediğimiz kupaya 5.sezonun sonunda ulaştık. Bunu yaparken hem kulübümüzün mali durumunu maksimum seviyede tuttuk hemde alabileceğimiz tüm kupaları aldık. Bu sezon değerlendirmesi yapacak olursam stoper hariç tüm mevkilerdeki oyuncularımdan memnunum. 2 Sezondur nağmağlup şampiyonluk ve Ş.L de üst üste 12 maç kazarak rekorları egale ettik.
Aşağıdan oyuncu profillerine ulaşabilirsiniz.
Spoiler: Oyuncu Profilleri
MİSYONUMUZU TAMAMLADIK BUNDAN SONRA KARİYER DEVAM EDİP ETMEYECEĞİME KARAR VERECEĞİM.
Tebrikler hocam .
Bravo o kupayı aldık sonunda ama aklımda kalan soru şu, bitirecek misin ? Bence bitirme, alacak kupa kalmadı sıkılırım diyorsan iş teklifi vardır büyük ihtimal ki bence kal. Fenerbahçe'nin borcunu bitir, altyapıdan oyuncu çıkarıp satma seviyesine ulaş öyle bırak bence...
Hocam şöyle bir durum var. Ben oynamayı bitirmeyecem fakat forumdaki takip olmadığı için paylaşmayı düşünmüyorum. Uğraşların fazla ilgi görmemesi insanı paylaşmaktan soğutuyor. Sizler takip ediyorsunuz teşekkür ederim ama ilgi olmaz ise paylaşmayı sonlandırıcam.
teşekkürler hocam
TRANSFER BONSERVİSİYLEGiDENLERLUCAS DİGNE
(8M€ geliş ücreti)
Arsenal takımıyla 34.5M€ karşılığından anlaşmaya vardık.ADNAN JANUZAJ
(13.75M€ geliş ücreti)
Chelsea takımıyla 19.25M€ karşılığından anlaşmaya vardık.CORETTİN TOLİSSO
(2.4M€ geliş ücreti)
Wolsburg takımıyla 14M€ karşılığından anlaşmaya vardık.UYGAR MERT ZEYBEK
Adana D.S. takımıyla 350B€ karşılığından anlaşmaya vardık.
TRANSFER KİRALIKGiDENLER
KORAY ŞİŞOVA
Alt yapımızdan yetişen Koray için Mersin İ.Y takımıyla 900B€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.AYKUT ERSÖZ
Alt yapımızdan yetişen Aykut için Bologna takımıyla 2.5M€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.
ZDENEK MATOUSEK
Plzen takımından 4M€'ya transfer ettiğimiz ZDENEK MATOUSEK için Catania takımıyla 3M€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.HAYDAR ÖZKAN
Beşiktaş takımından 1.5M€'ya transfer ettiğimiz Haydar Özkan için Gaziantep Bld. takımıyla 1.5M€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.SALİH UÇAN
Plzen takımıyla 3.7M€kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.
MUSTAFA CAMBAZ
Altınordu takımından 300B€'ya transfer ettiğimiz Mustafa Cambaz için Basel takımıyla 1M€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.
ERMAN TOPÇU
Beşiktaş takımından 1.8M€'ya transfer ettiğimiz Erman Topçu için Mersin İ.Y takımıyla 900B€ kiralama ücreti ve maaşının %100 karşılama konusunda anlaşmaya vardık.
TOPLAM TRANSFER GELİRİ : 82.46M €
DEĞERLENDİRME
Adnan'ın sözleşmesinde serbest kalma maddesi varmış. Nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum ama kaybettik oyuncuyu. Onun yerine yıldız bir transfer yapmayı düşünüyorum.
Onun dışında kiralık oyuncularımızdan çok iyi para kazandık. Digne ise iyi bir teklifti ve Emre'nin müthiş sezon geçirmesinden sonra önünü açmak niyetiyle sattım.
FENERBAHÇE BALOTELLİ Yİ BİTİRDİ.
Resmi bir açıklama gelmesede Januzaj'ın gönderilmesiyle transfer yapacağını açıklayan Yagan İtalyan "Süper Mario" Balotelli'yi transfer etmek için büyük bir yol katettiğini ve transferi yakında açıklamasını bekliyoruz.
BALOTELLİ ÖZEL UÇAKLA TÜRKİYE'YE GELİYOR.
Avrupa'da Şampiyonlar Ligin alarak büyük sükse yapan Sarı-Kanaryalar transferde yıldız oyuncu Balotelliyi bitirmek üzere. Basında çıkan haberlere yalanlama yapmayan Fenerbahçe yönetimi ve Menejer Yagan'ın Balotelli ile Türkiye'de yapacağı son görüşmeden sonra transferi açıklaması bekleniyor.
FENERBAHÇE'DEN ART ARDA TRANSFERLER
Brezilya'nın Gremio alt yapısından yetişen Genç Stoper için Kulübü ile 9M€'ya anlaşmaya varılmıştır.
San Lorenzo alt yapısından yetişen müthiş orta saha için kulübüyle 4.2M€'ya anlaşmaya varılmıştır.
Gençlerbirliği takımında forma giyen oyuncu için kulübüyle 2.5M€ bonservis bedelinde anlaşmaya varılmıştır.
Man. City takımında forma giyen oyunu için kulübüyle 13.25M€ bonservis bedelinde anlaşmaya varılmıştır.
Gaziantep Bel. Takımında forma giyen genç sol bek için kulübüyle 3.3M€ bonservis ücretinde anlaşmaya varılmıştır.
Gönülden tebrik ediyorum. Harika iş çıkarıyorsun.
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
FENERBAHÇE 112 MAÇTIR YENİLMİYOR !
Ligde 112 maçtır yenilmeyen Fenerbahçe kendi rekorunu kendisi egale ediyor.
1.Maç
2.Maç
3.Maç
4.Maç
Avrupa'da Bayern galibiyetiyle kalitemizi bir kez daha belli ettik. Artık Şampiyonlar Ligi takımı olduğumuzu tüm dünya'ya gösterdik. 4.Maç sonucunda bir üst tura çıktık. Yıldız transferimizi Balotelli sakatlandı nerdeyse hiçbir maçta oynamadı. Onun yerine Dimic ve Murat ile oynadık. Geçen sezon defansif olarak iyi değildik bireysel hatalar yapıyorduk. Bu sezon duran toplardan goller yiyoruz. Bununda üzerine çalışıp bu sezonda en düşük yarı finali görmek istiyorum.
TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU
Şampiyonlar ligi şampiyonluğu için tebrik ederim hocam. rica etsem finansal durumu paylaşır mısınız?
Geçen sezon harika geçmiş. ŞL Şampiyonluğu için tebrikler. Welbeck harikalar yaratmış. Yalnız bu seneki hücum hattı daha da tehlikeli. Welbeck, Aubameyang, Balotelli ve Martial nasıl bir hücum hattıdır![]()
TariboWest
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
5.Maç
6.Maç
1.Eleme Turu Rakibimiz
BARCELONA
FİFA Dünya Kulüpler Kupası
Yarı Final
Final
Dünyanın en büyük fifa organizasyonu olan Dünya kulüpler şampiyonasını zorda olsa kazandık. Şampiyonlar Liginde nerdeyse final oynayacağız rakibimiz Barça bakalım neler olacak .
TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU
Eline koluna ve emeğine sağlık üstad oynuyormuşcasina zevk aldım . Nacizane başka bir takım zamanı geldi)
Baştan sona kadar zevkle okudum.
Murat Demircan ve San Lorenzo'dan gelen orta saha oyuncusunu çok beğendim. Resmen Murat'ı sıkıp suyunu çıkarmışsınız, tebrik ederim.
Kariyerin devamında başarılar, bu arada Türkiye Milli takımı ne alemde?
Yine kupa almışızBende soracaktım Türkiye milli takımı nasıl.Bende sıralama atladığı için Şampiyonlar ligine 1 torbadan katılıyorum.