Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Şampiyonluk için tebrikler.Şu ana kadar olan transferler bizi ligde tutmak için yeterli olabilir diye düşünüyorum.İlk yıldan ilk 6 da veya ilk 5 e girersek çok iyi olabilir mali durumu da bir nebze olsun düzeltirsin.
Teşekkür ederim. İlk yıldan Serie A'da ilk 6'ya girer isek şahane olur, ama yine de şimdilik yüksekten uçmayalım. Transferlerin yeterli olacağını düşünmüyordum, epey bir oyuncu transfer ettik.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
Serie A'da rahat kümede kalırız daha iyiside olabilir
Kümede rahat kalabilmek için transferde sana danıştık ya.

Transfer

Öncelikle takımdaki çöpleri temizledik ve pek çok oyuncuyu serbest bıraktık veya sattık. Viola'ya ve Lanzafame'ye güzel teklifler geldi, daha genç oyunculara şans vermek için gidişlerine onay verdim.

Takımda forma bulamayacağını düşündüğüm birkaç elemanı da kiralık yollamak durumunda kaldık. Aslında bonservisleri ile satmak istemiştim.

Gidenler

Ayrılan oyuncu sayısı fazla olunca yerlerini doldurmamız ve Serie A'da oynayabilecek kalitedeki oyuncuları kadromuza katmamız gerekiyordu.

İlk üç transferimizden sonra sabırlı hamleler yapmaya başladık. Genel olarak genç oyunculara yöneldik. Yakın dostum Namzet'in önerileriyle Sascha Horvath ve Jovanovic'i kadromuza kattık. Bu ikili hem şimdiden takımda as oynayabilecek hem de ilerde kendilerini geliştirecek kapasiteleri olduğunu gösteriyorlar.

Sabrımızın meyvelerini ise şimdiden takıma sınıf atlatabilecek Felix Passlack ve Andreas Pereira'yı uygun paralara kiralayarak almaya başladık.

Çok ucuz fiyatlara Josue'yi ve Benes'i transfer edebildik. Josue'yi orta sahaya alıştırma planıyla takıma kattım. Uzun uğraşlar sonucu tam anlamıyla transferine ikna olabildiğimiz Benes'in ise genç yaşına rağmen çok güzel bir profili var ve şimdiden takıma bir şeyler katabilir.

Gelenler

Transfer gelir - gider dengesini oluşturabilmemiz bizim açımızdan çok iyi oldu.

- Transfer Dönemi Kapandı -

Hazırlık Dönemi

İtalya Kupası maçı dışındaki tüm maçlarda takımın başında Asistan Menajer vardı.

Bu Sezon Kullanacağımız Taktik ve Kullanmayı Düşündüğüm Oyuncular

Bir mevkiide üstte adı yazan oyuncu birinci tercihim olacak oyuncu oluyor, altta adı yazan ise ikinci tercihim olacak oyuncu oluyor. Fakat orta sahada ve defansın göbeğinde kullanacağım oyuncular hakkında halen kararsızım.

Oluşan kadromuzun en büyük avantajlarından bir tanesi çok yönlü, pek çok mevkiide oynayabilen oyuncularımızın olması. Passlack, Kehrer ve B. Barker güzel örnekler.

(Saat geç olduğu için transfer profillerini başka bir zamana, muhtemelen yarına bıraktım.)