Temennileriniz ve ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. Konu başlığı düzeltilinceye kadar devam etmiyecektim ama baya ilerledim o yüzden devam ediyoruz..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TAKIM DURUMU
Riverside'a geldiğimizden itibaren tam bir kaos ortamını içine düştük. M'boro premier lig hayalleri kurarken Championship'ten Sky Bet League 1'e düşmüş. Takımda ki çoğu oyuncu doğal olarak ayrılmak istiyor. Kendileriyle konuşamama rağmen çoğunu ikna edemedim ve satmak zorunda kaldım. Ama hayalimizde ki takımdaydık o yüzden bunlar bahane olamazdı..

TRANSFER

Takımda adeta yaprak dökümü yaşandı. Öncelikle M'boro'ya yakışmayan personellerimizle yollarımızı ayırdık. Yeni personeller işe aldık daha sonra kalan oyuncularımıza göre yeni transferler yaptık. Daha çok kiralık oyuncuları tercih ettik böylece hem maaş bütçesini koruduk hem de kadroya uyumsuzluk durumunda değiştirmek için elimizi güçlendirdik. Bu arada Brighton'dan aldığım Elvis Manu'ya çok güveniyorum umarım bizi yanıltmaz.

TRANSFER ÖZETİ

HAZIRLIK MAÇLARI

Takımı tanıma adına mümkün olduğunca çok hazırlık maçı yaptık. Hednesford'da son kullandığımız taktiği kullanıcaz M'boro'da. Takım taktiğe baya olumlu yanıt verdi. İnşallah bu taktik ve takım uyumunu Sky Bel League 1'e yansıtabiliriz.