vanden borre veya maduro ikiside çok iyi ve genç
vanden borre veya maduro ikiside çok iyi ve genç
abi campbell daha hayırlı olur..
campell derim ama yaşlı..
Türkiye Liginde İsen Ve İlk Sene Sana Campell Gelmez Yani Ondan Lugano Ama Ben Hiç Luganoyla Çalısmadım Ben Hep Barzagli ile Çalısdıgımdan Dolayı Sana Fikir Veremem Gibi Gelio
bende size pablo derim bu adam deli bişi alın ve görün ATM M adrid te oynuyoo takımın herşeyi dahası var ispanya milli takımındada banko
lugano çok iyi.
yok bendeson yama var yani serbest beleşe gelecek yoksa hayatta gelmez...
kardesim tabeki freedddd![]()
![]()
buarda alayına uA
necatimi ümit karan mı
bide alex mi tuncay mı
alex le tuncay karşılaştırılamaz bile tabiki alex.ümit karan.Originally Posted by Pazzini_06
ama tuncay ileride süper oluyo 2007 de fln
tabikide fred be sorman gerek yok
arkaadaşlar 2 si arasında kalırsanız hangisini seçersiniz
6.03 update ve cmfmfan v3 update ile oynamaya başladım İspanya'da.
2.ligden Alaves'i seçtim ve aslında ne kadar kuvvetli bir takım olduğunu gördüm.
Amacım İspanya 2.ligini tanımaktı. Hem iddaa da olsun hem reelde bir fikrim olsun istedim.
Lig başlamadan FREE'den oyuncular araştırmaya başladım. Ligin ortalarına geldim ve işte YILDIZLARIM !
Özellikle ileride Arthuro ve Aloisi önünde durabilecek takım pek sanmıyorum
ARTHURO BERNHARDT
Dehşet bir oyuncu. Kafa ile çok gol atıyor. Kesinlikle almalısınız. ALAVESde oynuyor...
JOHN ALOISI
Takım oyununu seven, bitiriciliği mükemmel olan ve kafaları ile çok iyi goller atabilen oyuncu. Uzaktan şut ve serbest atış yaptırmayın.
SERGEY KISLIY(free transfer)
scout ile bulduğum beyaz rusyalı kisliy paha biçilmez bir forvet. 17 yaşında olmasına rağman yorulmak nedir bilmeyen (kupa maçları hariç) delicesine goller atan tam bir wonderkid. Kaçırmayın derim.
FM bir hayattır
oyucular idare ederlerm ama başka site nin ismini yazmak yasak kardeş bu sitede
nası yani? insanlara yardım etmek suçmu ?
piyasadaki en iyi updatedir o gördüğün.
işe yaramayan gereksiz cevaplardan kaçınmanı öneririm.
bu free oyuncuları nerden buluonuz?
zigic zigic zigic
ya orda sadece senin izlediğin oyuncular çıkmıyormu.bende öyle oluyor.aradığım özellikleri aratınca sadece izlediğim oyuncular çıkıyor.
Biz burada oyuncu öneriyoruz update'yi övmüyoruz!Originally Posted by yeappa
arkadaşlar takımım fb bir yabancı açığım var ve forvete ihtiyacım var anelkayı sattım cacau ve cavenaghi ye teklif ettim ikiside kabul edildi sözleşmeyide kabul etcek gibi ikiside sizce hangisini alayım yardımcı olun lütfen
bence cavenhaghi yi al
Cavenaghi mükemmel bir golcü.Oyundaki en iyilerden biri bence cacau'yu salla.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
cavenagi super abi
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
anelka yı kaça sattın ? 35 den aşağı satmışsan hata yaptın derim
Tabiki CAVENAGHİ
CAPTAİN VARDA
cavengahiyi bnde fb'ye aldım 20 gol 20 asistle oynadı bnce cavenaghiyi al
caacau nun çok klas golleri oluyo
ama cavenaghi daha iyi bide yanlış yere açmamış mı arkadaş konuyu oyuncu kıyaslama bölümüne açmalıydın
ben fredi 26 euroya almıştım sen ytl almışşan çok iyi