Fransa Ligue 2

6. HAFTA

SOCHAUX
3 - 0 BRESSE

Bu maçtan sonra farklı bir taktik denemeye başladım. Daha çok hücum ve daha çok gol izleyeceğiz. Göz zevkli olarak muazzam fakat riskli. İlk maçta faydasını gördüm. Harika oynadık. Sao'dan %100 verim alıyorum

7. HAFTA

AMİENS
1 - 0 SOCHAUX

Çok kötüydük. 1-2 atak dışında varlık gösteremedik. Daha çok gol de yiyebilirdik.

8. HAFTA

SOCHAUX
4 - 2 US ORLEANS

H A R İ K A Y D I K! 2 gol yediğimize bakmayın, rakibin kaleye isabetli 2 şutu vardı gol oldu. Şanssız gollerdi bir de. 4-1 olduktan sonra zaten 1-2 genç oyuncuyu sahaya soktum.

9. HAFTA

STRASBOURG
3 - 5 SOCHAUX

Bu maç çok önemliydi. İlk 3 sırada bulunuyordu ve çok iyilerdi. Deplasmanda özellikle bu kadar iyi futbol beklemiyordum. Sağ bek'imiz Alphonse maç başına 2-3 asistle falan oynayacak heralde. Daha çok göreceksiniz böyle maçlar. 5-6 atıp 3-4 yediğimiz. Fakat yeneceğiz!

PUAN DURUMU

Konum olarak iyiyiz. Galibiyet serisi ile ilk 3'e girebiliriz.

KADRO VE DİZİLİŞ

AM C yerine DOS var dizilişte fark olarak. Bir aksilik olmadıkça sürekli bu ilk 11 oynayacak.
Göründüğü gibi 2 cezalı bir sakat oyuncumuz var. Bir sonraki maçta sıkıntılı olacak gibi.
Moussa Sao'ya da göz değdi, Allahtan 8-10 gün gibi kısa süreli bir sakatlığı var.

TRANSFER

Fransa'da Joker Transfer kuralı diye bir şey var. Sadece Fransa ligleri içinden oyuncu alabiliyoruz. Ben de genç oyuncuları ve kupada da rotasyonlu oynayacak oyuncular almaya çalıştım fakat para olmadığı için 1 oyuncu alabildim fakat çok iyi transfer!

DANY MAURY

Personel olarak 1-2 gözlemci daha almaktan çekinmedik. Futboldan tanıdığımız Sylvain Wiltord'u aramıza aldık!

SYLVAIN WILTORD
(GÖZLEMCİ)

MICKAEL LEBAILLIF
(GÖZLEMCİ)

GELECEK MAÇLAR

GFC Ajaccio maçında önemli 3 eksiğimiz var. Ev sahibiyiz ve rakibimiz 2. sırada bulunuyor. Sıkıntılı maç, heyecanla bekliyorum!
ESTAC Troyes de şu an ligde lider. Onla da içerde oynuyoruz. Eksiğimiz olmazsa yeneceğimize güvenim tam. Seri galibiyetler alıp liderliğe oynamak istiyoruz artık.

Bir sonraki güncellemede görüşmek dileğiyle!