Ayvalıkgücü Belediye ile oynanan hazırlık maçında takımdan gayet memnun kalmıştım.Daha sonra da lige çok güzel bir başlangıç yaptık.Oyuncularımızdan İhsan kulüpte kalmak istememiş ve takımdan ayrılmıştı.Bizde ondan gelen kazanç ile 2 nokta transfer yaptık.Bir tanesi 3.lig tecrübesi olan Hakan Tice diğeri Belçika 3.Liginde adeta terör estiren Serkan.Serkan 314 maçta attığı 120 gol ile rakip takımlara Belçika'da kabul olmuş bir isim.Kendisini serbest türk uyruklu oyunculardan oluşturmuş olduğum transfer listesinde en başa yazmıştım.Başkana söyledim ve sağolsun o da bizi kırmadı onun ile anlaşmamız için elinden geleni yaptı.Hakan ise Altay gibi bir kulüpte olmaktan mutluluk duyacağını el birliğiyle Altay'ı yukarılara çıkaracağımızı belirtti.Takımdaki kenetlenme şimdiden kendini göstermişti.Turgutluspor ve Yeşil Bursa maçlarında maglup olmamız bile beni ve başkanı üzmemişti.Çünkü genç oyuncular ve birkaç tecrübeli oyuncuyla harmanladığımız bu takım gerçekten TAKIM olma sinyalleri veriyordu..

SPOR TOTO 3.LİG PUAN DURUMU

HAKAN TİCE

SERKAN KOÇASLAN

6 EYLÜL 2015 SAAT 23.00

BAŞKAN İLE LİGDEKİ SON DURUM HAKKINDA BİR TOPLANTI YAPTIK..

B:GUSTAV HOŞGELDİN GEÇ BAKALIM ŞÖYLE..EEE BİZİM ÇOCUKLAR NASIL VALLAHİ BİZ ŞUANKİ DURUMDAN GAYET MEMNUNUZ.TURGUTLU VE BURSA MAÇLARINI DÜŞÜNME.KADRO KALİTESİ VE BÜTÇE OLARAK BÜYÜK OYNADILAR SEZON BAŞINDA.NORMAL BİR DURUM.BİZ SANA GÜVENİYORUZ.

G:TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM.TAKIMDAKİ HAVADAN GAYET MEMNUNUM.İHSAN'DAN GELEN BONSERVİS BEDELİNİ TAKIMIN EKSİK BÖLGELERİ İÇİN BİZE AYIRMANIZA ÇOK SEVİNDİM.GERÇEKTEN İNCE ELEYİP SIK DOKUDUGUM BİR TRANSFER LİSTEM VARDI.BU LİSTEDE İSTEDİĞİM 2 OYUNCU DA ŞUAN TAKIMDA.TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

B:LAFI OLMAZ GUSTAV.HERŞEY ALTAY İÇİN BİLİYORSUN.DEVRE ARASINA KADAR GELELİM BİR HELE.BAKALIM TAKIM DEVREYİ KAÇINCI SIRADA BİTİRECEK SAKATLIK CEZA GİBİ AKSİ DURUMLARDA YİNE BANA BİR TRANSFER LİSTESİ İLE GEL.2.DEVRE İÇİN EKSİK BÖLGELERE BAKALIM.

G:TEŞEKKÜRLER BAŞKAN..BEN ARTIK MÜSADENİZİ İSTEYEYİM.YARIN GÜNÜ ÇİFT ANTREMAN İLE BİTİRECEĞİZ.

B:MÜSADE SENİN GUSTAV.İYİ GECELER..