1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: A. Asuman ÖZDEMİR (Allah Aşkına Şu Yazının Tamamını Okuyun)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    Yazık yazık çok yazık o leyla zana kısmı bir haberdi.Asuman ın çyddyi pkkya yardım ediyor diye istifa etmesiyle ilgili yazının bir kısmı yani bu yazıyı ben yazmadım
    http://www.haberim.com/ic.php?id=50007&g=18
    Yukarıdaki link bu haberin linkidir.Yani bu haberde geçen bir kısmın benim yorumum olduğunu söylüyorsun.
    Kimse beni kalle almıyor demişsinama ben senin gibi bir konu hakkında illa benimki doğru olacak demiyorum.Yanlışlarım olurda tabi susarım.İlla kendimi hakılı çıkarmaya çalışmam.Örnek verecek olursam Türkiye ve dünya gündemi bölümünde"Akp hükümeti başarılı mı?"adlı konuda ben başbakanın halkla ilişkilerinin kötü olduğunu söyledim.Bana şampiyon evet daha partinin halkla ilişkilerinde bazı konularda eksiklikler var dedi.Şampiyonun verdiği bu cevaptan sonra yok siz başarısızsınız demedim.Benim için başarısız oldukları nokta bu idi.Şampiyonda kabul etti.Yani anlaşma noktasına geldik.Ama bu sitede daha kimse senle anlaşamadığı için seni haksız çıkarsalar bile altta kalmamaya çalışıyorsuun.Örnek verecek olursam burada yücel gükhan yazdı sende sen Türkçeyi adam akıllı kullan dedin.Bende sana asgari ücrete askeri ücret dediğini yazdım.Sende yok edebiyat dersindemiyiz.Yok ben konuşurken öyle söylerim ama böye yazılacağını zannediyordum falan filan.Tabi böyle yaparsan kimse senle anlaşamaz
    Tatlı sert tartışmalar demişsen senin tartıştığın hemen hemen her konu kilitlendi demekki tatlı sert bir üslup yok ortadaki kilitleniyor.

Delikanlılığın ne olduğunu belki de öğreneceğim en son insansın
    ben sizinle konuşurken böyle yorumlar yapmıyorum sizde yapmayın
    ya üf sen bu konuyu bu kadar kişiselleştirip bu kadar büyüttünki bu konuyuaçıp nasıl cahil insanları kandırıldıklarını anlattığıma pişman oldum.benimle kimse anlaşamıyormu bak benim yazdıklarımın hepsine katılmayanlar olabiliyor ama herkezin mesajında ksımen (ilgili ilgisiz) katılırlar baak şimdi sen öm ile şampiyona dedeye sor bakalım biz onunla 2 kere hararetli tartışma yaşadık.ama hepsi tatlıya bağlandı.sen öm ile dedeye sor bakalım gökhan herkeze sataşarakmı kavga ediyor diye.bakalım ne cevap verecek.
    ya sen gerçekten neyse söylemicem.sen çok kavgacı bir insansın.ben yücele bir mesaj yazdım.onu baz alıp bana saldırdın.bak şimdi askeri ile asgari birbirinin aynısı gibidir.anlam olarakda yazılış olarakda.ve bir kişinin ismi deildir.yani özel isim deildir.bak şimdi.gökhan nerde gükhan nerde klavyede tuşlar yanyana olsa neyse dicem ama arada dağlar kadar fark var.nasıl böyle bir yanlış yapılabilir?
    sonra sen bu benim yorumum deil demişssin ama savunduğun düşünce hakkında başkasının yorumunu ortaya koyuyorsun daha ne olsun.ha senin ha başkasının hepinizin düşüncesi aynı.
    ayrıca ben yücele hiç bir şey demiyecektim ama siz kürtçeyi savundunuz.bu ülkede kullanılabilir diye ima ettiniz.ama bir dil bir ülkenin herşeyidir.
    Türklüğün bir ili var,
    Yalnız bir dili var,
    Başka bir dil var diyenin,
    Başka bir emeli var !!!
    bu sözde size kapak olsun.
    olayı kişiselleştirmeden adam gibi yorumunu yazıcaksan yaz ama sırf senin yüzünden konuyu kapatacaklar.sne beni sevmiyorsun bende senden ve senin gibilerden nefret ediyorum.

Quote Originally Posted by comandante

kürtleri savunma konusunda dediklerim kesinlikle sana değildi mesajlarını okdum...
    bak burda senin bu sitedeki en yakın arkadaşın bile beni burda kürtleri koruduğumu kabul etmiş ama sen çoooookkkk sabit fikirli vede komplocusun....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    .bak şimdi askeri ile asgari birbirinin aynısı gibidir.anlam olarakda yazılış olarakda.ve bir kişinin ismi deildir.yani özel isim deildir.bak şimdi.gökhan nerde gükhan nerde klavyede tuşlar yanyana olsa neyse dicem ama arada dağlar kadar fark var.nasıl böyle bir yanlış yapılabilir?
    Şu yazdığın bölüm sana mantıklımı geliyor.Ne demek asgari ile askeri aynı.Bunların ne yazılışı birbirlerine benziyor ne de anlamları.Ama tabi sen kendini haklı çıkarmak için Türkçeyi ingilizceye rahatça çevirebiliyorsun.Burada yok ben böyle Türküm Türkiyenin her şeyini koruyoruz değerlerine saygı gösteriyoruz diyorsun.Ama daha TÜRKÇE yi kullanmayı blmiyorsun.Vatan severlik ne demektir.Yaşadığının vatanın her yerini bir kabul edip,vatan için değerli olan tüm değerleri sahip çıkmak onu korumaktır.Sen ben vatanseverim diye geçiniyorsun,daha vatanının dilini konuşmayı bilmiyorsun.Vatanseverlik öyle kuru kuru demekle olmaz,Git Türkçe yi öğren de öyle gel ben vatanseverim de.Askeri-Asgari ilk iki harfleri aynı son harfleri aynı aradaki kalanlar ker-gar gerçekten bunlar yazılış olarakda okunuş olarakda birbirine çok benziyor

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    .bak şimdi askeri ile asgari birbirinin aynısı gibidir.anlam olarakda yazılış olarakda.ve bir kişinin ismi deildir.yani özel isim deildir.bak şimdi.gökhan nerde gükhan nerde klavyede tuşlar yanyana olsa neyse dicem ama arada dağlar kadar fark var.nasıl böyle bir yanlış yapılabilir?
    Şu yazdığın bölüm sana mantıklımı geliyor.Ne demek asgari ile askeri aynı.Bunların ne yazılışı birbirlerine benziyor ne de anlamları.Ama tabi sen kendini haklı çıkarmak için Türkçeyi ingilizceye rahatça çevirebiliyorsun.Burada yok ben böyle Türküm Türkiyenin her şeyini koruyoruz değerlerine saygı gösteriyoruz diyorsun.Ama daha TÜRKÇE yi kullanmayı blmiyorsun.Vatan severlik ne demektir.Yaşadığının vatanın her yerini bir kabul edip,vatan için değerli olan tüm değerleri sahip çıkmak onu korumaktır.Sen ben vatanseverim diye geçiniyorsun,daha vatanının dilini konuşmayı bilmiyorsun.Vatanseverlik öyle kuru kuru demekle olmaz,Git Türkçe yi öğren de öyle gel ben vatanseverim de.Askeri-Asgari ilk iki harfleri aynı son harfleri aynı aradaki kalanlar ker-gar gerçekten bunlar yazılış olarakda okunuş olarakda birbirine çok benziyor

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    ya bir kelime yanlış yazdım diye beni türkçe katili yaptın.bak beni bunları konuşmak zorunda sen bırakıyorsun.asıl siz kürtler türkçeyi katlediyorsunuz.ben senden mi öğrencem türklüğü milliyetçiliği.ewet ben yaşadığım vatanın her yerini kabul ediyorum.diyarbakırda TÜRK yurdudur Muşta BADMANda buraların hepsi TÜRK kontrolü altındadır.benim 2 hafta içinde doğu seyahatim olucak.orayı ve oradaki insanları insan gibi gören nadir insanlardanım.tabi kürt milliyetçileri dışında.bakın benim vatanım var bayrağım var ben bir türk milliyetçisiyim.ama kürdistan diye bir yer olmadığına göre kürt milliyetçiliği diye de bir şey olamaz.bu ülkede yaşayan türkler ancak türk milliyetçisi olabilir.aksi takdirde bunu gördüğüm heryerde yapmakta olduğum ve yapacağım şeylere devam ediceğim....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri