1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Hybrid View

Bence itibarın düşmesi yerinde bir karar. Sayılan futbolcular şuan Katar Liginde oynasaydı kim şaşırırdı? Bu Katar Ligi veya Çin Liginin itibarının artması gerektiği anlamına mı gelir? Parayı verdiler getirdiler bu kadar basit. Eto'o Sampdoria'da yedekti, sponsor desteğiyle alındı diye biliyorum. Vagner Love keza Monaco'da öyle, Rodellega yanlış hatırlamıyorsam düşük bir profille geldi ve öyle sükseli bir transfer sayılmaz, Adam Maher da keza PSV'de yedek kalan bir futbolcuydu.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    Bence itibarın düşmesi yerinde bir karar. Sayılan futbolcular şuan Katar Liginde oynasaydı kim şaşırırdı? Bu Katar Ligi veya Çin Liginin itibarının artması gerektiği anlamına mı gelir? Parayı verdiler getirdiler bu kadar basit. Eto'o Sampdoria'da yedekti, sponsor desteğiyle alındı diye biliyorum. Vagner Love keza Monaco'da öyle, Rodellega yanlış hatırlamıyorsam düşük bir profille geldi ve öyle sükseli bir transfer sayılmaz, Adam Maher da keza PSV'de yedek kalan bir futbolcuydu.
    oyun kalitesi olarak haklisin. hatta taraftar sayisi ve kuluplerin icinde bulundugu durumlardan dolayi da haklisin. ama saydigimiz bu isimlerin hem ulke hem kitasal itibarlari gayet yuksek ve Anadolu kulupleri icin forma sattiracak yildiz oyuncular.

Not ; Sene basinda Besiktas Eto'o, Galatasaray Rodellega, Fenerbahce ise Adam Maher ile ilgileniyordu. 4 buyuklerde oynayabilecek kapasitede oyuncularin Anadolu'ya transfer olmalari cok guzel ve ligin kalitesini artiran onemli bir husus. Elbette ki cogu mac halen zevksiz ve Balkan ligleri seviyesinde geciyor ve bos tribunler olunce hic cekilmiyor katiliyorum.

Fakat Ukrayna, Belcika, Yunanistan, Romanya ve Isvicre liglerinden daha populer ve kaliteli bir ligimiz oldugunu dusunuyorum

Ligimizin özellikle basın tarafından çok abartıldığını düşünüyorum haliyle onlarda reyting için bunu yapmalı. Bakmadım ama saydığın ülkelerdeki liglerin itibarı bizden fazlaysa biraz haksızlık olmuş. Bilemiyorum etkisi var mı ama takımlarımız bildiğiniz üzere sezon başında transfer yapmakta oldukça zorlandı. Yöneticiler hep sıkıntılarını basına aktarmıştı, sebebi terör ve darbe girişimi bu da önemli bir etken olabilir.

Mesaj Yetkileri