1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Sorcam ama unutuyorum her defasında.Alper'in artık neredeyse hiç düşünülmediği MC-AMC hala naturel position olarak görülmesinin sebebi nedir?Ne zaman en azından ML pozisyonu da naturel hale getirilecek?
    ML/MR/AMR/AML/MC ve AMC'nin hepsi icin cok yuksek degerleri var Alper'in. Yani bu mevkilerin hepsinde oynayabilir durumda.

Yanilmiyorsam Ocak ayinda Alper'in naturel mevkisini kanat yapmistik. Sezon basinda Fenerbahce 532 oynamaya baslayinca Alper'in merkezde kullanilacagini dusunerek oraya geri donduk. Sonra Advocaat geldi, Alper'i merkezde kullandi (Alper yapamadi cunku yeterli yaraticiligi olan bir oyuncu degil).

Bence Alper buyuk takimlarda ancak kanat oyuncusu olarak verimli olabilir, her ne kadar ideal bir kanat oyuncusu olmasa da. Ancak daha cok kendi yari alaninda rakibi bekleyerek kontra atak oynayan bir takimda bence Alper ideal bir merkez oyuncusu.

Mevki olarak bu bolgelerin hepsine oynayabilecek yeterliligi var Alper'in. Naturel kanat veya merkez olmasi cok da onemli degil. Bugun birisi olur, yarin baskasi. Taa ki Alper bir mevkiyi kendisinin yapana, takimin 12. veya 13. oyuncusu olmayana kadar.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    ML/MR/AMR/AML/MC ve AMC'nin hepsi icin cok yuksek degerleri var Alper'in. Yani bu mevkilerin hepsinde oynayabilir durumda.

Yanilmiyorsam Ocak ayinda Alper'in naturel mevkisini kanat yapmistik. Sezon basinda Fenerbahce 532 oynamaya baslayinca Alper'in merkezde kullanilacagini dusunerek oraya geri donduk. Sonra Advocaat geldi, Alper'i merkezde kullandi (Alper yapamadi cunku yeterli yaraticiligi olan bir oyuncu degil).

Bence Alper buyuk takimlarda ancak kanat oyuncusu olarak verimli olabilir, her ne kadar ideal bir kanat oyuncusu olmasa da. Ancak daha cok kendi yari alaninda rakibi bekleyerek kontra atak oynayan bir takimda bence Alper ideal bir merkez oyuncusu.

Mevki olarak bu bolgelerin hepsine oynayabilecek yeterliligi var Alper'in. Naturel kanat veya merkez olmasi cok da onemli degil. Bugun birisi olur, yarin baskasi. Taa ki Alper bir mevkiyi kendisinin yapana, takimin 12. veya 13. oyuncusu olmayana kadar.

Alper'in Fenerbahçe ve ayarındaki takımlarda kanat oyuncusundan başka bir yerde oynayamayacağını ben de düşünüyorum.Aklıma takılan şey çok uzun zamandır göbekte 2 maç üst üste oynamamış olmasına rağmen MC-AMC mevkilerinin naturel olmasıydı.Eğer araştırmayı ben yapmış olsaydım ML-MC mevkilerine 20 verirdim.Diğer mevkileri 17-19 arası olurdu.Hatta şu an 20 olan AMC'yi 15 e kadar düşürebilirim.

Bunun yanında Alper'in özellikle şu anki Fenerbahçe'de hak ettiği süreyi alamadığını düşünüyorum.Bunun da sebebi kanatta Alper gibi gol-asist yönünden düşük rakamlarda kalması olası bir oyuncuyu oynatmak şu an Fenerbahçe kadrosunun kaldıramayacağı bir yük olacaktır ona bağlıyorum.Günün birinde akıl edip şu takımın belkide oynayabileceği tek sistem olan 4-4-2 ye dönüş yapılırsa Alper'in sol kanatta ilk tercih olacağını,hiç olmadı ikinci tercih olacağını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri