1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Son 1 test. Gozume bir sorun carmpazsa sonra foruma ekleyecegim.

Buyuk takimlar ilk sezon daha istikrarli bir sekilde ligin tepesinde yer aliyor ancak bazi testlerde altlarda kalma olabiliyor.

Bunu teknik direktor tercihleriyle hallettim, futbolcularda degisiklik yok.
    Finansal duruma el attınız mı? Özellikle anadolu kulüpleri ile makası korumak adına..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    peki ligimiz degerini yükseltecek misin? ligimizin futbolculari cok düsük fiyata gidiyor mesela fenerbahce kjaer icin 15 milyondan asagisini kabul etmemesi lazim mali durum kötü olsa bile dahi. diger liglerden futbolcularin degeri bizim lige gelince cok düsüyor. ufak bi yükseltme güzel olurdu aslinda.
    Quote Originally Posted by serwan View Post
    Finansal duruma el attınız mı? Özellikle anadolu kulüpleri ile makası korumak adına..
    Futbolcu fiyatlari yukseldi, ayrica maas beklentileri biraz dustu. Testlerimde gordugum kadariyla ozellikle sozlesme yenileyenler daha makul ucretlerle sozlesme yeniliyor.

Kuluplerin borc yuklerini, faiz dusurerek ve daha uzun vadeye yayarak, biraz hafiflettim. Cok rahat durumdalar diyemem ama daha iyi durumda olacaklar.

Bunlari daha once yapmak ve daha uzun test edebilmek isterdim ama maalesef editor'e ancak bugun erisebildim.

Mesaj Yetkileri