![]()
Baktık playoff potasındayız beklentileri değiştirdik...
![]()
Başkan ısrarlarıma dayanamadı ama antrenman tesislerini bir türlü yenilemiyor herif...
![]()
Bu başkan ile ne yapacağız bilmem, gitti sattı defansın bel kemiğini. Adamın eli ayağı titredi herhalde parayı görünce...
Teklifler gelmeye devam ediyor bu arada, hiç bir yere gitmek yok. Bu takım şampiyon olacak!!
İyi bari bana oy verecek seçenek de koymuşlar..
![]()
Şampiyon olamadık ama süper lige çıkma başarısını gösterdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama çok enteresan bir lig. Gençler liderdi ve 10 puan fark atmıştı, sanırım 8 hafta vardı bitmesine. 6 kez üst üste yenilmiş bunlar ve kendilerini bir anda üçüncü sırada buldular. Bazen 6 atıyorsunuz bazen 6 yiyorsunuz harbiden enteresan ama. Sağ bek sıkıntısını 31 yaşında bir serbest transferi ile çözmüştüm ne güzel adam emekli oldu iyi mi! Neyse başlıkta yazdığı gibi ağır ağır çıkacağız, takımda güvendiğim 3-4 oyuncu var. Yönetim de sağolsun transfer bütçesi konusunda cimri davranmadı. 3-4 tane as transferi yapabilirsek ligde kesin kalırız.
![]()
Bu arada playoff sonuçlarından sonra süper lige 3. yükselen takım hakettiği gibi Gençlerbirliği oldu. (Akşam da Antalya Arena'daydım, Antalya gençler maçında memleketimin takımı Antalya'ya hep destek tam destek için. Farka gidecek maçı 1-0 zor aldık. Neyse.)
![]()
Dediğim gibi bütçe gayet iyi. Zırt pırt taşınıyor takım, bir türlü stadyum yaptıramadım şu başkana.
![]()
Deplasmanda 5-2 yendiğimiz Bursa kupa şampiyonu oldu. Gruplardan çıkmayı başarmıştık fakat 4. turda Adana penaltılar ile geçti bizi...
Süper ligde durum.
Ödül mödül cart curt.
Ben geldiğimde takımdaydı bu herif, ummadık adam iyi iş yaptı ha!
Seyirci sorunu bu sezon da vardı malesef gelecek sezon da olacak...
![]()
Bu çocuğa çok güveniyorum demiştim! Röppnack!!!Devre arası görüşmek üzere.

Teklifler gelmeye devam ediyor bu arada, hiç bir yere gitmek yok. Bu takım şampiyon olacak!!
İyi bari bana oy verecek seçenek de koymuşlar..
Süper ligde durum.
Ödül mödül cart curt.
Ben geldiğimde takımdaydı bu herif, ummadık adam iyi iş yaptı ha!
Seyirci sorunu bu sezon da vardı malesef gelecek sezon da olacak...
Bu çocuğa çok güveniyorum demiştim! Röppnack!!!Devre arası görüşmek üzere.