![]()
Süper kupa maçında Beşiktaş'ı sahadan sildik resmen, çok rahat bir galibiyet oldu.
5 sene üst üste şampiyonluk, 4 sene üst üste kupa şampiyonluğu. Hikmet Karaman taş gibi takım kurmuş.
Beklentilerimiz fena değil. Ligde zaten yedeklerle çıksak şampiyon oluruz. Benim kişisel hedefim en az Şampiyonlar ligi çeyrek final. Geçen sene ikinci turda PSG'ye elenmişler, 2 sene önce grupta 3. olup Avrupa'ya gidilip 1.Eleme turunda Olympiakos'u geçip 2. turda İnter'e elenmişler.
![]()
Reading'in gelmesi çok manidar oldu. Tarihinde 2 defa premier lig şampiyonluğu yaşamış bir takım sonuçta. ilkini benimle ikincisi Simeone ile 2 sene önce yaşadı. Simeone kurduğum iskelete et eklemiş. Çok iyi işler yapıyor, geçen sene ligi 3. bitirip şampiyonlar ligi finalinde Barca'ya kaybetti. Guardiola nedense hiç bir şey yapamamıştı bu takıma, çok şaşırmıştım ona. Neyse zorlu maçlar bizi bekliyor.
Çok para harcadık fakat gelirimiz daha çok.
Kaleci dahil savunma hattını komple yeniledim ve as olarak da bir tane ml (orta saha sol) aldım. Yabancı forvetimizi satıp yerli forvetlerime güvendim. (İçimizden hallederiz)
Timo Horn gibi yıldız bir kaleciyi nasıl aldık anlatayım. Bizim futbol direktörünü aradım.
-Hacı dedim acele bi görüşmemiz lazım.
-Tamam hocam, hemen geliyorum.
-Buyrun hocam nedir mevzu?
-Hacı bize şöyle ucuz ama sağlam bir kaleci lazım.
-Hocam bonservisi elinde muhteşem bir kaleci var.
-Kim o?
-Timo Horn.
-Hemen alelacele evrakları hazırlayın kaptırmayalım birilerine.Zamanında Bayern'de öğrencimiz olan Timo'da bizi uğraştırmadı kolaylık sağladı. Hoşgeldin Timo!
Bir tane de iyi orta açabilen bir bek gerekiyordu. Girdim gözlemcilikten bir kaç bek özelliği girip orta açma yeteneğini de minimum 16 seçtim. Ali Adnan çıktı, gözlemci gönderdim ve fiyatı da gayet makuldu. Kaptık hemen.Her zaman yaptığım gibi bir teknik bir de kule tarzı bir stopper aldık. Hem de teknik stopperimizi bele$e aldık.Aslında bütün transfer hikayelerini anlatmayı düşünüyordum ama biraz uzun olacak gibi, neyse sadece önemlileri anlatırız.![]()
Ve işte çok şeyler beklediğimiz yıldız transferimiz. Bu Juve manyak harbiden. Olm bu adam transfer listesine konulup 10MN civarı para mı istenir?
Ücrete göre sıralanmış bir şekilde gönderdiğimiz oyuncular.. Kalecimizi 10 milyona satıp yerine 3-4 gömlek üstü Horn'u almak çok iyi oldu.
Diziliş ve direktifler. 4-4-2'den vazgeçmek yok. (Bakmayın böyle dediğime yakında 4-1-2-3'e dönerim kendimi tutamayıp. Şey ya var ya hani 4-2-3-1 in DMC(DOS)'lu hali.)
Bütün maçlarda skor anlamında çok rahatız. Sadece Bayern maçında oyun olarak kötüydük, ama şans yanımızdaydı.