1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: 4-2-3-1 Tiki Taka 2017 V.3 yayında

Hybrid View

Quote Originally Posted by ozanocal View Post
    16 da işe yararmı acaba? ayrıca ben bu oyunu yıllardır oynuyorum hala taktik yapamıyorum her talimatın ne işe yaradığını bilmeme rağmen olmuyor topa hakim bir taktik yaptım az önce topla oynama oranım %60 ve üstü oluyor şut çekme sayım rakibin en az 2-3 katı fazla oluyor ama arsenalden kovulmama az kaldı kendi evimde 0-1 yeniliyorum her istatistikte ben üstünüm ama skor yok kaç maçtır böyle deli olucam
    benim konuya bir bak http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=125509 premier ligde oynuyorum taktiğimi paylaşacağım yakında işine yarayacağını umuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

ozanocal

16 da işe yararmı acaba? ayrıca ben bu oyunu yıllardır oynuyorum hala taktik yapamıyorum her talimatın ne işe yaradığını bilmeme rağmen olmuyor topa hakim bir taktik yaptım az önce topla oynama oranım %60 ve üstü oluyor şut çekme sayım rakibin en az 2-3 katı fazla oluyor ama arsenalden kovulmama az kaldı kendi evimde 0-1 yeniliyorum her istatistikte ben üstünüm ama skor yok kaç maçtır böyle deli olucam
    Sanmıyorum kardeşim. bir çok yeni komut getirilmiş ve posizyonlar degişmiş. o yüzden olmayabilir..

koray_kp

Merhaba taktık guzele benzıyor sezon oncesı ve sonrası antrenmanı nasıl yaptırıyorsun
    Sezon öncesi kondisyon kondisyon kondisyon diyorum cünkü tempolu maclar oynuyoruz taktikle..

koray_kp

gecen senekı dengelı taktık guzeldı bu sene ne zman gelır aytekın hocam
    Bildigim kadarı ile çalışmalarını yapıyo şuan.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri