Oyun içerisinde karşılaştığınız her türlü ilginç ve komik olayı buradan paylaşabilirsiniz
Oyun içerisinde karşılaştığınız her türlü ilginç ve komik olayı buradan paylaşabilirsiniz
steam : aytekin79
Bu ismi veritabanina kim atmis acaba?
Nereye yazacağımı bilemedim. Oyuncum çaprazları kopardı 10 ay yok. Buna rağmen oyuncuyu bir başka takıma kiralayabildim :/
27 maçta 45 kırmızı kart normal standartların üstünde ama değilmi? bunu SI forumlarına iletelimmi yoksa haberleri varmıdır?
Gene klasik
Haberde verilen sözün tutulmaması deniyor. Acaba böyle bir söz verdin mi ya da sözleşme yenilerken müzakerede bulunan bir madde olabilir mi? Vermediysen bence çeviri ile ilgili bir hata olabilir.
Çeviride sıkıntı yok ve verilen bir söz yoksa bu hatanın bence SI forumlarına aktarılması gerekir çünkü yıldırıcı ve özellikle çok saçma bir hata.
tamam söz verdim ama ekim ayında nasıl kazanabilirim şampiyonlar ligini çok saçma
kazanacaktın aga ekimde bile olsa kazanacaktın söz vermeseydin
Bana Brexit geldi ama 3 seçenekten en kolayı çıktı sanırım hiç bir değişiklik olmayacak anladığım kadarıyla. Çeviri gözden kaçmış heralde.
R.Madrid'in B takımı mı ne var onlar kaleci alıyor. Real Madrid as takımı değil yani ((:
Last edited by pusathan01 : 09.Kasım.2016 at 18:34
Vitesse'nin aslanları
Ekran görüntüsü alamadım.
Sosyal medya başlığı altında gelen bir iletinin sonunda geçen efsane cümle :
"Bu arada takip edeni takip ederim!"
Benim başıma gelirse ses çıkarma hakkım yok artık
3D maç izlerken tam orta noktada korner bayrağına benzer bir bayrak çok kısa süreliğine de olsa görünüp kayboluyor
Bunu ilk izlenimler başlığında paylaşmıştım ilk olarak. Asıl yeri burası sanırım.
Aşağıdaki gerekçelerle ceza alan oyuncusu olan var mı?