-
Rotasyon yapsanız bile bu sıkıntı olabiliyor. Ben kendimden örnek vereyim. İki senedir bir fantezidir tutturdum gidiyorum 3 büyükleri Championship ligine atıp oynuyorum daha zor kariyer olması açısından.
Şimdi ligde 46 maç yapıyorum. Play-off kalırsam 49 maça çıkıyor. Şampiyonlar ligine kaldım 2 ön eleme = 4 maçla. Grubum kolay muhtemelen çıkarım en iyi ihtimal 2. turda elensem 12 maç. Yani 61 maç falan ediyor. Daha bunun FA Cup ve EFL Cup var. Hazırlık maçlarını saymasak bile neredeyse 70 resmi maç. Akıl almaz rotasyonlar yapıyorum her sene sonu haber çıkıyor "Fenerbahçe xx kadar oynattığı oyuncuyla en çok rotasyon yapan takım oldu." diye. Ama buna rağmen sürekli takımda isyan, oynadığı süreyi beğenmeyen oyuncular var 
FM 2016'da hep işleyen kullandığım bir yöntem vardı bu zamana kadar FM 2017'de de işledi. Bir oyuncu gelip "Neden oynamıyorum, yeteri kadar oynatılmıyorum, gitmek istiyorum" vs. deyince direk şu tarz cevap veriyorum.
"Senin mevkinde oynayan xx adlı oyuncu çok güzel bir performans sergiliyor, şimdilik onu çıkaramam." / "Takım şu an gerçekten iyi bir form yakaladı şu an bunu bozamam"
Her defasında özür diliyorlar konu kapanıyor. Daha bir tane oyuncu kaybetmedim.
Mesaj Yetkileri