1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Demekki edgar takımın kimyasına uymamış anlaşılan bu fakat bir çok yabancı oyuncunun uyum sıkıntısı ligimizin en belirgin özelligi örnek vermek gerekirse ligimize gelipte tutunamayan yıldızlar Misimovic, Jo, Dos santos, Revivo fenerde müthiş işler yaptı fakat cimbomun kimyasına uymadı, yada diğer ligleri baz alınca alvaro negredo gibi örnekler var önemli olan takımında ki konumu ve oyuncularla uyuşması diye düşünüyorum.

Ahmet konusuna gelince gerçekte elime fırsat geçse pano ya ilk onu yazarım neden dersen önde baskı yapan takım oyunu oynayınca en büyük örnegi elmander 2 sezonda 20 golü bile bulamadı fakat adamın yorulmak bilmez presi en sevilen oyunculardan olmasını sagladı. koşan ve rakibi pressle boğan oyuncuyu her menacer sever o yüzden adansporda yıllardır rahatlıkla oynuyor diye düşünüyorum. en azından benim fikrim bu.
    Edgar olayı doğrudur.Daha önce ne izledim ne de fikrim vardı.Sadece Adanaspor'da oynayan bir oyuncu olarak yorum yapıyorum Belki başka bir takımda çok iyi oyunlar sergileyecektir.O konuda birşey diyemiyorum.

Ahmet konusunda cidden çok farklı düşünüyoruz.Ahmet konusunda teknik direktör Jurcic'de benim gibi düşünüyor olsa gerek ki git gide Ahmet'in süreleri azalıyor.Hatta geçen hafta ilk 18 e bile alınmadı.Geçen hafta Rize ile 2-2 berabere kaldığımız maçta Edgar'da yedekler arasında olmasına rağmen o da oyuna alınmadı.Jurcic sezon başında geldiğinde takımı hiç tanımıyordu.O yüzden,zaten son dakika geldi transfer yapamadı.Ben son sırada olsak bile hocanın taktik anlayışını çok sevdim.Nadiren önde olduğumuz maçlarda bile takımı hiçbir zaman geriye yaslandırıp,savunma yaptırmaya çalışmadı.Şayet ki Bayram Akgül engeline takılmadan transferleri istediği gibi yaptırırsa artık Ahmet Dereli için ilk 18 in dışı daha da sağlamlaşacaktır. İnan bana Ahmet koşuyor pres yapıyor ama boş koşuyor. Umarım Ahmet Dereli en kısa sürede Şanlıurfa'ya sizin takımınıza gelir

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İnş. gelir.. önde basan oyuncu sıkıntımız mevcut zaten bu sene en azından efor sarf eden oyuncumuz olur
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri