1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: takımdan ayrılmak isteyen oyuncularla ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Gidene dur demek bize yakışmaz o yüzden gitmek isteyeni yolluyoruz
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Gidene dur demek bize yakışmaz o yüzden gitmek isteyeni yolluyoruz
    onuda yapıyorum ama sorun şu diyelim ben o adamı 15m a sattım yerine transfer yapıcam ben o kalitede 15m a oyuncu bulamıyorum sürekli zarar ediyorum bana karlı transferlerinize örnek verebilirmisiniz yapay zeka sürekli sizi batırmanın peşinde adamındeğeri 30m benden istedikleri 55m ben bu oyuncuyu istiyorum takıma faydası olucak ama ben bu parayı verince ilerde satmaya kalksam her türlü zarar edicem transfer pazarına sürekli dem vuruyorum çünkü canımı sıkıyor gerçekten ve gerçek dışı çoğu transfer kim değerinin 2 katını veripte oyuncu alır örneği var mı kime teklif yapsam 2 katını istiyorlar 30 yaş üstüne teklif yaparsam anca veriyorlar istediğim fiyata benim oyunculara gelince takımımdaki en iyi oyuncuya teklif geliyor bakıyorum değeri 15m sa yaptıkları teklif 10m peşin 2m taksit 10 gol atınca 1m falan filan donumuzu bırakıp gidelim resmen

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by ozanocal View Post
    onuda yapıyorum ama sorun şu diyelim ben o adamı 15m a sattım yerine transfer yapıcam ben o kalitede 15m a oyuncu bulamıyorum sürekli zarar ediyorum bana karlı transferlerinize örnek verebilirmisiniz yapay zeka sürekli sizi batırmanın peşinde adamındeğeri 30m benden istedikleri 55m ben bu oyuncuyu istiyorum takıma faydası olucak ama ben bu parayı verince ilerde satmaya kalksam her türlü zarar edicem transfer pazarına sürekli dem vuruyorum çünkü canımı sıkıyor gerçekten ve gerçek dışı çoğu transfer kim değerinin 2 katını veripte oyuncu alır örneği var mı kime teklif yapsam 2 katını istiyorlar 30 yaş üstüne teklif yaparsam anca veriyorlar istediğim fiyata benim oyunculara gelince takımımdaki en iyi oyuncuya teklif geliyor bakıyorum değeri 15m sa yaptıkları teklif 10m peşin 2m taksit 10 gol atınca 1m falan filan donumuzu bırakıp gidelim resmen
    hocam transfer konusunda bu görüşüne katılmıyorum.ortalama bir takımın elindeki en iyi genç yeteneğini ya da kadrosunda önemli bir rol üstlenen adamını almaya çalıştığında her zaman yüksek fiyat istenecektir.nasıl ki transfer listesinde ki adamı düşük değere alabiliyorsan (bu sezon en iyi örneği Danilo. 8 milyona alabiliyorsun satmakistediğinde en az iki katını kazanabilirsin) satış listesinde olmayan adam içinde yüksek fiyat istenmesi normal. Kendi takımınızda kilit oyuncunuzu x takım istediğinde nasıl 40-50-60 milyon fiyat çekiyorsanız rakibinde bunu yapması yapay zekanın başarılı olduğu nadir noktalardandır. Ha istisnalar yok mu illaki var. Benfica'dan değeri 875k olan bir adama 10 milyon verdiğinizde sizden 55 milyon istemeleri tabiki abes bir durum. Ama transfer pazarının genel itibariyle işleyiş tarzı memnuniyet verici. Sizin takımınızda ki adama gelen teklife hayır dediğinizde açılan konuşma penceresinde ''sana şu kadar değerde teklif gelirse satarım'' konuşma şıkkı var ki çok olumlu bir ekleme olmuş bu yıla. Adamın kabul edebileceği en yüksek değeri yazın rakip takımlar ''genelde'' o miktara yakın teklifte bulunmuyorlar zaten.

Mesaj Yetkileri