Oo kek kura geçeriz![]()
Barça maçında top bizde, adamların şutları dışında pozisyonu yok biz hem oynamışız hem pozisyon bulmuşuz ama adamlar barça işte yapacak bir şey yok seneye daha iyisini yaparız aynen devam
kardeşim kullandıgın taktiği atarmısın takım talimatları ile beraber rica etsem.
Resmen ders verdik tiki taka da ama tecrübesizlik.![]()
Taktik bölümünde v1. mevcut suan v2 sini tamamladım sezon sonu itibariyle oradan paylaşacam.
tabi canım..kariyerimi karalama kampanyan halen devam ediyor maşallah
yaşlar oldu 30 artık bence de rahatla birazcık.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Bu kariyerde zevk falan kalmamış baksana BARCELONA bile yenemiyor seni![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tek kelime ile mükemmel ilerliyoruz.
Güzel bir sezon geride kalmış , gelecek sezon daha da iddaalı oluruz herhaldeBir de bir ricam var hocam Locatelli ile Atakan'ın profilini paylaşabilir misin ?
Yeni Sezon transferlerimiz
Genelde yerli oyunculara ağırlık vermeye çalıştım.
Alt yapıya önümüzdeki sene için kaleci transferi yaptık
Yine alt yapıya önümüzdeki sene için sol kanat için transfer yaptık
Toni Latonun olası bir ayrılığına önlem olarak aldığımız bek oyuncumuz
Gelecek adına alt yapıya yaptığımız diğer bir transferimiz
Geçen sezon bedelsiz olarak anlaştığımız oliver bu sene kilit rol üstlenecektir bizim için
Beşiktaştan ayrıldıktan sonra yerli rotasyon için kerim i kadroya bedelsiz dahil ettik
Dortmund tan ayrıldıktan sonra orta alana yerli rotasyon için dahil ettiğimiz bir başka isim de nuri oldu
Llorente nin ayrılışı sonrası juventus tan 2 sezonluğuna kiraladığımız yeni stoperimiz
Joel Campel i sattıktan sonra Dortmund tan yerli olduğu için 2 sezonluğuna kiralığımız emre mor
oyuncunun 30 milyon Euro satın alma opsiyonu var
Transferde gidenler & gelenler
Çok karlı transfer sezonu geçirdiğimizi düşünüyorum.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Japon çok iyiymiş. Mehmet kuruda çok iyi gelişecektir. Emre morun resmine bittim![]()
Sattığımız oyuncuları çok iyi paraya satmışız.
Orta Saha'da bir tane Pellegrini var abi kaçırma![]()