Nedense Lens'in oynayacağını düşünüyorum. Oynayamacağı yönündeki haberin, aldatmaya yönelik bir haber olduğunu düşünüyorum. Lens gerçekten fark yaratan bir futbolcu fakat o olmasa bile kazanacağız Özellik bu maçta Volkan Şen'in ön plana çıkacağını düşünüyorum. Gol ve goller gelebilir kendisinden. Galatasaraya gelirsek, İsmail Kartal tarzı temposuz bir oyun oynuyor şuan ve futbolcuların bireysel yeteneklerine bakıyor, özellikle Bruma'nın ayağına bakıyor koca takım. Bruma'nın Başakşehir maçında iyi marke edilmesiyle bütün etkinliği yok oldu umarım biz de bunu yapabiliriz. Eren'in ve Sneijder'in formsuz olması da bizim için çok önemli bir avantaj. İki takımın da ilk 11'ni merak ediyorum. Eğer Neudstader ortasahada oynarsa çok gömülü kalırız ve topu komple Gs'ye bırakmış oluruz o yüzden Josef-Alper-Atıf üçlüsü ideal olur. Kanatlarda Lens'in yokluğunda Sow ve Volkan olmalı. Son olarak Kjaer'in milli maçta sakatlandığı söyleniyor umarım ciddi birşeyi yoktur aksi halde Eren sayemizde tekrar formunu kazanabilir.