1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: FFP Sorunu

Hybrid View

Quote Originally Posted by must09 View Post
    Gelir-gider arasındaki farkı esas alır FFP, ancak yönetimin FFP yükümülülüklerini yerine getirceğini açıklaması benimde kafamı karıştırdı.
    Valla benim de iyice kafam karıştı ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... Sıkıntı sezon arasında olmam, rvp-kjaer-skrtel vb gibi yüksek maaşlı oyuncuları gönderirsem sezonun geri kalanında çok büyük sıkıntı yaşayacağım... İçimden bir ses; gönderme ve sezon sonu olacakları izle diyor

2. Default

Quote Originally Posted by SirAlexdeSouza View Post
    Valla benim de iyice kafam karıştı ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... Sıkıntı sezon arasında olmam, rvp-kjaer-skrtel vb gibi yüksek maaşlı oyuncuları gönderirsem sezonun geri kalanında çok büyük sıkıntı yaşayacağım... İçimden bir ses; gönderme ve sezon sonu olacakları izle diyor
    Yerinde olsam bende yönetimin sözünü esas alır yola devam ederdim bol şans diliyorum sezon sonu için ve ne olduğuyla ilgilide merak içindeyim bilgilendirirsen sevinirim

Yerinde olsam bende yönetimin sözünü esas alır yola devam ederdim bol şans diliyorum sezon sonu için ve ne olduğuyla ilgilide merak içindeyim bilgilendirirsen sevinirim
    Sağ ol dostum tabiki sezon bittiğinde buradan yine haberi veririm

Evet sonunda ikinci sezonda bitti Mayıs ayında FFP yeşile döndü fakat Haziran ayında tekrar kırmızıya döndü dalga geçiyor heralde diye düşündüm Haziran ayında bir çok ülkenin transfer sezonu açıldığı için rvp-vrw-kjær-souza vb. gibi maaşı yüksek oyuncuları gönderince tekrar yeşile döndü Bana sorarsan göndermesem de o yine yeşil olacaktı zaten gönderme amacım yeşile dönmesi için değildi... Rvp: sözleşmesi bitiyordu - Kjær: gelecek yıl sözleşmesi bitecekti ve uzatmak için 7M Euro istiyordu - Vrw: şenerin performansını daha çok beğeniyordum ama wiel'i de yedek oturtamıyordum, yerine yedek oturup sorun çıkartmayacak ve daha az maaş alacak birini getirmek için gönderdim - Souza: Ozan Tufan'ın önünü açmak için gönderdim vs derken maaş bütçesinde 20M Euro gibi bir düşüş oldu

Sonuç olarak ise FFP engeline takılmadık ve şampiyonlar ligi gruplarında olacağız

Mesaj Yetkileri