Forumdaki ilk FM17 Fenerbahçe kariyeri şampiyonlukla tamamlandığı için tebriklerTürkiye kupasında BJK vs GS ı eledikten sonra Osmanlıya elenmek yazık olmuş ama eminim ki hiç birimiz Türkiye kupasını önemsemiyoruz
Şampiyonlar liginde başarı zaten oldukça güç, malum gruplara 4. torbadan giriyoruz... Avrupa liginde ise elenmen kabul edilemeyecek bir şey değil zor bir rakip çekmişsin
Kadronda çok çabuk revizyona gitmişsin tabi bu senin tercihin ben daha çok günümüzün kadrosuyla devam edip gerçekçilik yaratmaya çalışanlardanım
Puan tablosundaki saçmalığı bir türlü değiştiremedi şu oyun... Benim ilk sezonumda ilk üç 1) FB 2) BJK 3) GS olmuştu, en azından bu seride oyunun zevkli geçeceğini düşünmüştüm taa ki senin puan tablonu görene kadar... Bu bana genelde 2-3 sezon sonra oluryordu, yani üç büyüklerin ilk üçe giremeyişi... Bunun sebebi Player ile Computer farkı tabii ki ama biraz daha gerçekçi olabilir, biz takımı en iyi şekilde kurarken diğer büyükler saçma sapan transferlerle çok arkada kalıyorlar hatta bir süre sonra anadolu kulübü seviyesine düşüyorlar buna bir çözüm getirilmesi lazım diğer büyük liglerde bu olmuyor mesela...